Kiko Jiménez i Sofía Suescun més suggerents que mai

La parella ha disfrutat d'un cap de setmana romàntic
Kiko Jiménez i Sofia Suescun passen per un bon moment després dels problemes del passat | GTRES

Ho han tornat a fer. Una de les parelles del moment, Sofía Suescun i Kiko Jiménez, sorprenen una volta més als seus fans amb un posat despullats en Instagram. Sense dubte, Sofía i Kiko no han passat per un dels millors anys de la seua vida. Des de la ruptura de l'andalús amb Gloria Camila, filla de Rocío Jurado i Ortega Cano, els dos han estat immersos en diferents polèmiques, entre elles, el possible muntatge que es rumoreja.

Cap de setmana perfecte

Cap dels dos deixa de plasmar el seu amor a través de les publicacions en Instagram. Sofía i Kiko han publicat unes sensuals fotos després de passar una romàntica nit en l'Hotel Loob de Madrid, un lloc privat perfecte per a parelles. D'una banda, Kiko ha publicat una selfie en un dels espills de l'habitació, a on apareixien els dos coberts només amb un barnús blanc a mig posar.

D'altra banda, en els stories de la guanyadora de 'Gran Hermano' es veu un jacuzzi al costat d'una botella de cava i una imatge dels dos completament despullats, enfront del cuir roig que predomina en l'habitació. Sofía també ha volgut mostrar el costat més romàntic i passional de la parella amb una foto dels dos sense roba en el llit de la suite.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una concursant de GH VIP té bloquejat en Instagram a Jordi González" "Kiko Jiménez i Sofía Suescun van planejar com afonar a una concursant de 'GH VIP'"