EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Froilà de Marichalar i Mar Torres mantenen una relació sòlida

Han decidit donar-se una segona oportunitat, després de què ho deixaren com a parella fa 3 anys
Froilà de Marichalar i Mar Torres | València Diari

 

La relació entre Froilà de Marichalar i la seua parella, Mar Torres, pareix que va més allà d’un amor d’estiu i que el seu festeig s’està convertint en una relació sòlida. El net preferit del rei emèrit Joan Carles, que ja ha complit els 21 anys, s’ha passat l’estiu compartint plans amb la seua nova parella Mar Torres, amb qui va mantindre una relació fa 3 anys, que ara han représ.

 

Amb esta segona oportunitat, pareix que la parella ha aprofundit més en els seus llaços familiars i que la relació comença a adquirir signes d’estabilitat, almenys això és el que es desprén del temps que han compartit junts i de com ho han fet, dinant més d'una volta amb membres de les dos famílies amb total naturalitat. A més a més, l’entorn més proper de la família de Froilà assegura que Mar és molt educada i que és «un encant», a banda que Froilà «l’adora».

 

Una segona oportunitat que dona els seus fruits

D'esta manera, la parella no s’amaga i ha disfrutat de l’estiu mostrant sense cap pudor el temps que passaven junts i compartint imàtgens dels seus dinars amb familiars i amics, sense amagar-se en cap moment. Els que els han vist de ben prop asseguren que estan molt enamorats i que «Froilà és molt afectuós i atent amb Mar i quan està amb ella se’l veu millor». 

  

Froilà i Mar Torres s'han donat una segona oportunitat | Telecinco

 

Este estiu, la parella ha compartit descans estival en Dehesa de Campoamor, en la comarca del Baix Segura (Alacant), i en la ciutat de Marbella, i ara que s’ha acabat l’estiu, tot apunta que la relació seguix igual i que els dos tornaran a Miami a prosseguir amb els seus estudis universitaris mantenint-se com a parella. Així, pareix que la seua relació s’ha tornat més madura i que la primera etapa que van deixar arrere ha donat pas a una segona etapa més sòlida que promet una relació a llarg termini.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!