Isabel Pantoja és de nou embargada i està a un pas de perdre Cantora

Hisenda acaba d'inscriure una altra anotació d'embargament, per 75.000 euros, que se suma al milió i mig que ja pes sobre el mas que va heretar de Paquirri
| GTRES

Els deutes aguaiten a Isabel Pantoja i a la seua meitat de la finca Cantora, on viu la cançonetista al costat de part de la seua família, com el seu germà Agustín.


Segons la revista ‘Lecturas’, que ha tingut accés en exclusiva a la seua última garrotada financera, confirmat fa menys de tres setmanes, nou deute que pesa sobre el 52,4% de Cantora que figura al seu nom. Un deute, tant a Hisenda com als bancs, que fa que l'artista de 'Marinero de luces' dega ja 2,8 milions d'euros.


A punt de tancar 2021 i quan sobre la truncada relació amb el seu fill Kiko apuntaven esperançadors brots, Hisenda l'ha retornada al món real: una anotació d'embargament sobre la seua part de Cantora, una més, per la quantitat de 75.263 euros ve a sumar-se a un total d'1.514.080 que pesa sobre la finca, segons explica hui Lectures.


Explica hui 'Lecturas' que la cançonetista no satisfà el pagament de la hipoteca des d'abril de 2020, uns 11.000 euros mensuals. Així les coses, la possibilitat que la finca siga finalment subhastada, està cada dia més a prop, i Kiko Rivera podria perdre la seua meitat sense ser en absolut responsable dels deutes de la seua mare.

La finca va ser taxada en 4.348.404 euros fa sis anys: en cas d'aconseguir vendre-la per aqueixa quantitat, a ella li correspondrien 2.278.664. No veuria ni un euro, perquè ni amb aqueixes aconseguiria satisfer a tots els seus creditors.

Això, segons sempre la informació de la revista, la situa cada més prop de perdre la finca en la qual porta tancada aquests últims anys i on ha viscut coses tan importants com la recent mort de la seua mare.


La situació econòmica de la cantant és apressant. Ho era llavors i ho continua sent en l'actualitat, perquè els interessos de demora pels seus molts deutes no deixen d'augmentar. En l'actualitat, tot el seu patrimoni està a la disposició d'Hisenda i de la responsabilitat derivada de la condemna pel cas Blanqueig.

Una altra conseqüència podria ser que Kiko Rivera perda tot el que el seu pare, Paquirri, va deixar per a ell per la qüestionable administració que la seua progenitora ha fet d'aqueixos béns.
Amb tot, segons detalla la revista, l'eixida a subhasta de Cantora podria ser imminent.


Reconciliació?

 

Encara que la seua relació amb la família Pantoja sembla estar més freda que mai, el DJ no descarta un acostament amb la seua germana i amb la seua mare: "En aquestes dates poden passar qualsevol cosa". Per tant, el Nadal podria propiciar aqueix retrobament amb Isa i Isabel Pantoja, però potser no amb la seua cosina, perquè no ha volgut nomenar a Anabel.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El fill de Camilo Sesto, 'intubat i sedat'" "Will Smith confessa que va arribar a pensar a matar al seu pare"