Isabel Pantoja ja ha declarat en el judici contra el seu germà Agustín

La guerra en el clan dels Pantoja segueix en el seu ple apogeu

Isabel Pantoja i Agustín Pantoja

Ahir va ser un dia clau en la batalla legal que ha iniciat Kiko Rivera contra la seua família. Isabel Pantoja va arribar als jutjats de Chiclana de la Frontera (que es troben a Cadis, a aproximadament mitja hora amb cotxe de la finca Cantora) per a declarar com a testimoni en el judici que enfronta al seu germà Agustín i el seu fill.

Vestida de negre i oculta després d'unes ulleres de sol i una màscara amb les seues inicials, la cantant ha evitat pronunciar-se davant els mitjans sobre este assumpte tan delicat, però estes imatges podrien prendre's com una declaració d'intencions per part de l'artista cap al seu fill, ja que ha arribat del braç del seu germà, del qual no s'ha separat ni un sol moment des de l'inici del seu enfrontament amb Kiko.


Una situació molt complicada per a la cançonetista, qui ha de girar-li l'esquena a un dels seus principals suports i mà dreta. D'eixa forma, a Pantoja li ha tocat hui confessar el que el seu germà hauria fet amb els diners que Kiko li va cedir per a salvar a la seua mare de la presó.


Segons el Dj, ell va confiar en la paraula del seu oncle, al qual considerava el seu segon pare, en signar-li uns poders notarials. I el testimoniatge d'Isabel seria clau per a ajudar al seu fill, ja que Agustín s'enfronta entre 1 i 4 anys de presó.


Després que Kiko decidira exposar els draps bruts de la seua mare en televisió, ella s'aïllava en Cantora.
Allí només va poder comptar amb el suport del seu estimat germà, que s'ha convertit en la seua ombra. Així, no sorprén que continuen formant una pinya. "Ha de caure un meteorit a Espanya perquè jo lleve eixa demanda", advertia Rivera.


 Això sí, Pantoja ha fulminat amb la mirada al reporter que li ha preguntat si tenia por que el seu germà poguera acabar a la presó.


Kiko Rivera torna a la càrrega contra Isabel Pantoja: 'Quina pena de família tinc'

 

La relació de Kiko i el seu oncle és actualment inexistent, igual que amb la seua mare, amb qui la situació es va començar a refredar arran de l'estiu passat encara que no va ser fins a octubre quan es va produir un abans i un després.

El DJ no és l'únic que ha emprés accions legals contra la seua família, ja que Agustín Pantoja ha denunciat a Kiko per haver vulnerat el seu dret a l'honor i a la intimitat amb les seues declaracions en les seues últimes entrevistes.


Segons va comptar el sevillà, els advocats del seu oncle, que són els mateixos que els de la seua mare, "es van posar en contacte amb els meus dient que volien arribar a un acord". "Jo els vaig dir que OK i, per a saber que venien de bona fe, el primer que havien de fer era entregar-me els estris del meu pare que em pertanyen i estan escrits en el testament", va declarar després del seu viatge a Nepal amb Jesús Calleja.

"Van dir que sí, que no tenien cap problema, però l'endemà deien que no els trobaven", va afegir amb un somriure irònic. Finalment, la família ha decidit solucionar les seues diferències en els tribunals. "Només vull que es faça justícia i, si algú ha fet les coses malament, perquè haurà de pagar", va dir Kiko.


Isabel Pantoja està travessant un moment personal molt complicat. L'última vegada que la vam veure davant la premsa va ser el passat 29 d'abril, quan va presentar amb un gran somriure el seu nou projecte en Mediaset, 'Top Star: Cuánto vale tu voz?'. 

Aquell dia va sorprendre a tots per la seua primesa. "He baixat molt de pes, però per por. Se'm va tancar l'estómac, no podia menjar", va assegurar. I va aclarir que no havia estat "reclosa" en Cantora "sinó a la meua casa, cuidant a la meua mare, que és el més gran que tinc en la meua vida".

"Em cuide molt per a no contagiar ni a la meua mare ni a ningú. Per això, he estat un any i dos mesos sense eixir per a res. Continuaré cuidant-me fins que em vacunen, que ho estic desitjant. La meua mare ja està vacunada, gràcies a Déu", va afegir.


L'artista s'ha mantingut allunyada de la tempesta mediàtica provocada per les dures declaracions del DJ en el programa 'Contora, la herencia envenenada',  i així pretén continuar. Als seus 65 anys, el seu únic objectiu és continuar treballant.

"Si Déu vol, comencem la gira el 7 d'agost, a Jerez de la Frontera. Després, anirem a Amèrica Llatina i els Estats Units", va anunciar, i va aprofitar l'ocasió per a desmentir que tinguera intenció de retirar-se a Miami o a rodar un documental a l'estil de Rocío Carrasco.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari