Jorge Javier Vázquez envia una carta molt especial Mila Ximénez

Mila Ximénez compleix 69 anys amb el suport incondicional dels seus companys en un dels seus moments més delicats

Divendres passat Mila Ximénez va complir 69 anys amb el suport massiu dels seus amics, companys i familiars. La veterana periodista es troba en ple tractament del càncer de pulmó que li van diagnosticar l'any passat i actualment està en una fase més agressiva del procés que l'ha feta desaparéixer dels mitjans i de les xarxes socials.

Només ha interromput la seua absència mediàtica per a agrair els milers de mostres d'afecte que ha rebut durant el seu aniversari.


Els seus companys de plató s'han convertit en una part fonamental a l'hora d'encarar esta delicada situació. Belén Esteban o Belén Rodríguez fins i tot l'han arribada a acompanyar en algunes visites al metge. En esta ocasió ha sigut Jorge Javier Vázquez qui ha mostrat públicament el seu suport cap a Mila amb una sentida carta que ha publicat en la revista 'Lecturas'.

El presentador català repassa com es van conéixer, l'important que és ella per a ell i algunes divertides anècdotes que reflecteixen a la perfecció l'emoció que sent en escriure sobre la seua amiga.


El juny de 2020 Mila Ximénez va anunciar en 'Sálvame' que patia càncer de pulmó amb metàstasi. La col·laboradora, un dels pilars del programa de Telecinco, va deixar d'aparéixer en l'espai el gener de 2021 —encara que ha acudit després puntualment al plató—. Este dimecres, el seu amic Jorge Javier Vázquez ha volgut dedicar-li unes paraules.


En el seu blog de la revista Lectures, titulat Carta oberta a Mila Ximénez: Tot és molt menys si tu no estàs, el presentador s'ha referit a la periodista com “una de les persones més importants de la seua vida”.

“El divendres va ser el teu aniversari, una excusa com una altra qualsevol per a parlar de tu. Però en realitat no he de justificar-me per a escriure sobre tu, quina ximpleria. Per què fer-ho si eres, des de fa molts anys, una de les persones més importants de la meua vida?”, comença explicant Jorge Javier.

El presentador de 'Sálvame' recorda que es van conéixer en el programa quan tots semblava “una reunió d'aturats” i descriu tots els estats emocionals que ha experimentat amb la periodista des que són grans amics. “Escric sobre tu i somric perquè és que em fas molta gràcia, Mila. Eres graciosa sense saber-ho, que és la manera més desartillant de ser un festival de l'humor. Hem transitat per tots els estats emocionals que pot sentir l'ésser humà: alegria, pena, eufòria, melancolia... I així fins a l'infinit".

En l'Instagram de Mila Ximénez podem veure diverses fotos al costat del seu gran amic

 


Jorge Javier també relata un divertit episodi on explica que ell sentia gelosia de Mila per la seua amistat amb el cantant Pablo Alborán. El presentador conclou l'emotiva carta amb un missatge d'esperança i el desig de tornar a gaudir de moments bonics amb Mila: “Mira que jo soc poc de besar. Perquè tinc ganes de fer-te una besada i d'abraçar-te. I de demanar-te que seguisques. Perquè necessitem el teu somriure i les teues arrancades de mala llet per motius intranscendents. Perquè el plató de ‘Salva'm’ et troba a faltar. Perquè l'audiència està desitjant que tot això passe i tornes a compartir la vida amb ella. I perquè, Mila, tot és molt menys si tu no estàs. Així que a agafar forces i a galopar. Ea! Ni Mila ni Mili ni Milo ni Mili”.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rocío Carrasco li ha donat motius a Ortega Cano per a no voler-la" "La confessió de Kiko Rivera: 'Preferisc morir-me sense abraçar a la meua mare'"