Kiki, el jove nóvio de Sara Carbonero que pertany a una gran saga

Kiki Morente és la nova il·lusió de la periodista i ja porten diversos mesos de relació

Sara Carbonero afronta la seua nova vida amb tota la il·lusió del món. Després de la seua ruptura amb Iker Casillas, la periodista ha començat un camí vital amb una clara meta. Esta no és una altra que aprofitar cada minut del seu temps i tornar a enamorar-se, com així sembla que ha succeït.


Este dimecres, 7 de juliol, la revista 'Semana' ha publicat en exclusiva que la toledana s'hauria tornat a il·lusionar. El seu nou amor té nom i cognoms: Kiki Morente. Tots dos s'haurien conegut per uns amics en comú i estan junts des de fa uns mesos.


El cognom de la nova parella de Carbonero ens sona molt. José Enrique Morente Carbonell, més conegut com Kiki Morente, és fill del mort Enrique Morente. Per tant, també és germà de la balladora, Estrella Morente.Qui és Kiki Morente?

 

José Enrique Morente Carbonell, que este és el seu vertader nom, és el tercer fill d'Enrique Morente i Aurora Carbonell. Va nàixer a Granada el 30 de desembre de 1989 i té una gran carrera professional ja a la seua esquena. Va estudiar en el conservatori durant 10 anys. Toca la guitarra i va deixar a tots atònits quan va decidir que s'anava a decantar pel cante.


Per tots és coneguda la passió que Sara Carbonero té per la música. De fet, en la biografia del seu perfil d'Instagram apunta que «seria impossible viure sense música». A més, ha traslladat esta afició al món laboral, ja que des de fa uns mesos presenta l'espai ‘Que siga el baile’ en Ràdio Marca, on entrevista a diferents rostres coneguts de la música. Esta és una afició que comparteix amb Kiki.

Els Morente, una gran família d'artistes

 

El pare del nou nóvio de la periodista, Enrique Morente, li va ensenyar des de molt jove a aficionar-li a la guitarra. Fins i tot este va cursar estudis superiors en el Conservatori de Joventuts Musicals de Granada. Per això, és normal veure-li amb una guitarra quan ofereix un concert.


Al seu torn, el jove admet que la seua germana Estrella és la seua mestra. És la "nova patriarca, la que ha agafat els rems", confessa l'artista amb orgull.


"Em passa una mica com em passava amb el meu pare, arriba un punt en què separes el que és la teua germana d'Estrella. M'ha ensenyat des de xicotet i em continua ensenyant i ajudant", deia fa uns dies.


Estrella és l'única que resideix a Màlaga i que està casada. La primogènita de la saga Morente Carbonell es va casar amb el torero Javier Conde, amb qui va tindre dos fills, Estrella i Curro. L'artista i el torero porten junts més de dos dècades.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor l'actor Daniel Mickelson als 23 anys" "Nou revés per a Arantxa Sánchez Vicario: podria acabar en la presó"