Kiko Hernández adverteix a Antonio David: «Et poden denunciar pel que acabes de fer»

L'exmarit de Rocío Carrasco ha estat sigut gravat mentre conduïa amb els auriculars posats

Els problemes no s'acaben per a Antonio David Flores, ja que estos augmenten cada vegada que s'emet un episodi de la sèrie documental 'Rocío. Contar la verdad para continuar viva'. A això, cal sumar que la imatge pública del col·laborador televisiu es veu debilitada després de cada capítol, un fet al qual cal sumar que l'audiència se li tira damunt, opinant sobre si és bon pare, si va ser un bon espòs o. fins i tot, si hauria de tornar a la televisió o dedicar-se a una altra cosa.


A totes estes qüestions, hui s'hi ha sumat una falta greu d'Antonio David, que podria haver comés un delicte, que a més ha sigut gravat pels diferents mitjans de comunicació que el segueixen per tal de copsar les seues reaccions al documental. Ha estat Kiko Hernández qui, durant la retransmissió de 'Sálvame', ha advertit que el que havia fet l'exmarit de Rocío Carrasco és molt greu i que si l'atrapa la policia podria tenir problemes seriosos.

Antonio David Flores condueix amb els auriculars posats


El tertulià feia referència a unes imatges que s'han emés a 'El programa de AR', en el qual es veia a Antonio David Flores conduint el seu cotxe i acompanyat del seu fill. En este vídeo es veia al col·laborador sortint d'un pàrquing amb la finestra baixada i amb la intenció d'atendre els periodistes, amb un detall que no ha passat desapercebut per a moltes persones. El col·laborador televisiu i el seu fill porten mascareta, però Flores condueix el cotxe amb els auriculars sense fils posat, un fet que està prohibit quan s'està al volant.

Esta infracció suposa una multa econòmica i la retirada de punts del permís de conduir. En este sentit, la multa a què podria enfrontar-se Antonio David Flores és de dos-cents euros, mentre que perdria tres punts del permís de conduir. En un moment complicat per a ell, després de ser acomiadat per Mediaset, esta sanció econòmica no li vindria gens bé, com tampoc ho seria afrontar un altre assumpte legal.

Caldrà esperar, però, si les autoritats decideixen prendre algun tipus de mesura legal contra el col·laborador televisiu. Si així ho fan, les proves gràfiques del delicte estan enregistrades i són prou clares.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La reina Letícia: la inesperada i fidel seguidora del documental de Rocío Carrasco" "Nou testimoni contra Rocío Carrasco: «No em crec res, tot teatre»"