Kiko Rivera, molt preocupat per la salut de la seua iaia, donya Ana: No sé com actuar

Kiko Rivera no pot més i una vegada més s'expressa a través de les seues xarxes socials, fent saber que ho està passant molt mal al no poder estar assabentat del veritable estat de salut de la seua iaia, donya Ana

Este mateix matí, a través de les seues xarxes socials, com va sent habitual, el fill d'Isabel Pantoja ha expressat la seua angoixaKiko Rivera obria un dels melons que tenia pendents. La salut de la seua iaia, donya Ana. El divendres va saltar la notícia en 'Sálvame' que la mare d'Isabel Pantoja es trobava hospitalitzada. Al mateix temps que l'audiència de Telecinco, el DJ s'assabentava de la notícia.

Kiko Rivera s'expressava així

"Sou molts els que m'esteu preguntant per l'estat de salut de la meua iaia, però jo no ho sé, ja sabeu que jo no em parle amb la meua família", revelava, d'allò més apesarat Kiko Rivera, qui, a continuació, descobria que ningú li havia avisat sobre l'empitjorament de la salut de donya Ana, que, des de fa anys, és d'allò més delicat. Ni a ell, ni tampoc a Anabel, alguna cosa que ha estat molt sorprenent, perquè la jove sí que manté un estret contacte amb la seua tia Isabel, i esta podia haver-la informat. Però res d'això ha ocorregut. "Tant la meua cosina com jo ens hem assabentat com tots vosaltres, ahir ho vaig estar parlant amb ella", donant una pista més sobre quin és l'actual relació que manté amb la influencer, amb qui, en els últims mesos ha tingut els seus més i els seus menys. Ara, la seua la relació flueix.

Kiko Rivera seguia contat el que li té tant angoixat

"Em té un poc angoixat, ja fora de ximpleries i no sé molt bé com actuar", reconeixia a continuació. "Veurem si ens podem assabentar d'alguna manera més precisa, encara que sembla que la cosa està com està... no sé què dir-vos xics, és una situació molt estranya". Els nervis devoren a Kiko Rivera, que sempre ha sentit devoció per la seua iaia, a la qual adora. En estos instants no sap com procedir, perquè en altres circumstàncies, hauria corregut al costat de donya Ana i no s'hauria mogut de l'hospital; però des de fa un any, la seua vida i la relació amb la seua família és molt diferent. Sense saber que fer, el marit d'Irene Rosales espera notícies que puguen alleujar el seu enorme pesar.

Donya Ana molt greu en un hospital

Ana Martín, popularment coneguda com a donya Ana, es troba en estat molt greu en un hospital. Almenys, això és el que ha anunciat Kiko Hernández este divendres res més començar 'Sálvame'. "Hi ha preocupació amb la mare d'Isabel Pantoja", ha afirmat el col·laborador, provocant la sorpresa dels seus companys. "Sabem que sempre està pioca, però en este moment hi ha molta preocupació amb la mare d'Isabel Pantoja", ha remarcat.

"Donya Ana està en un hospital. Encara que no ho tinc confirmat, A mi m'han passat o m'han dit el comunicat i, si és veritat el que m'han passat, és terrible", continuava explicant, revelant que ha estat una infermera la que s'ha posat en contacte amb ell per a fer-li arribar la informació. "El comunicat que em va donar és tan esborronador que jo vaig cridar immediatament a Kiko Rivera perquè sé que no té relació amb la família. Kiko es va posar molt nerviós i se'n va eixir de l'estudi d'enregistrament per a intentar localitzar a algú que pogués explicar-li alguna cosa". Al seu torn, ha afegit que el fill d'Isabel Pantoja no va poder contactar amb ningú.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Laura Fa jutja als seus companys de 'Sálvame' amb Rufián: 'Patiño, peculiar" "La tardança de Rocío Flores i la 'pulleta' de Gloria Mohedano a Rocío Carrasco"