INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Kiko Rivera se sincera i parla de la seua addicció a les drogues

El fill d’Isabel Pantoja dóna més detalls sobre la seua drogoaddicció al seu company de 'GH DÚO', Julio Ruz.
Kiko Rivera dóna detalls sobre la seua addicció a les drogues | TELECINCO

 

La nova aposta del reality 'Gran Hermano' està sorprenent a tot el món. Són molts, de fet, els concursants que han optat sempre per anar un pèl més enllà i revelar obertament totes les intimitats més inimaginables sobre la vida personal. Aquest, de fet, ha sigut el cas de Kiko Rivera i l'addicció a les drogues que ha patit. Després de fer-ho públic, el mateix Rivera assegura que està preparat per a parlar del tema i afrontar-lo. 

 

El seu company i confident Julio Ruz

Tot i que el fill d'Isabel Pantoja manté una bona relació amb tots els concursants de la casa de Guadalix de la Sierra, amb Julio Ruz ha establit una connexió molt profunda, tant com per a obrir-se i trobar en el seu company un fidel confident.

 

És per aquest motiu que s’ha atrevit a declarar-li la seua addicció a les drogues, a més d’explicar-li que abans vivia amb tot el que necessitava, però que en iniciar la relació amb la seua esposa Irene Rosales, un problema econòmic ho va remoure tot.

 

«En els meus pitjors moments, ha estat ella. He hagut d’estar mesos tancat a casa. No vaig anar a un centre perquè tenia molta por que s’embolicara el tema», li va confessar al seu company Julio Ruz. A més de la seua dona, Kiko Rivera ha reconegut que sa mare és un suport imprescindible en la seua vida: «Continue sense anar sol a cap lloc, no em deixen. Estic molt bé, he eixit d’allò, però necessite suport».

Fins i tot, ha arribat a manifestar a Ruz que «en el temps que no he estat treballant, a mi m’ha ajudat ma mare econòmicament. Ma mare també té el cel guanyat, des de fa molt de temps».

 

El mal tràngol de Rivera

Pel fet de compartir aquest secret que no li havien permés revelar, Kiko Rivera ha aconseguit alliberar-se d’una gran càrrega. Gràcies a la bona relació que manté amb els companys amb qui conviu, està gaudint del reality, i ha reconegut que no va aconseguir sentir-se d’aquesta manera ni a 'GH VIP' ni a 'Supervivientes'.

 

Kiko molt preocupat per la salut de la seua dona | València Diari

 

D'altra banda, un contratemps amb la seua dona, qui ha hagut d’abandonar temporalment la seua participació en el concurs, està fent patir al dj. Sembla que estan fent-li proves mèdiques a Irene Rosales, i si els resultats són bons, se li permetrà tornar dins la casa de Guadalix de la Sierra, juntament amb el seu home.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!