Maite Galdeano apareix amb un rostre més rejovenit i s’enfronta amb Raquel Bollo

La mare de Sofía Suescun ha aparegut irreconeixible a ‘Sálvame’ i ha explicat els retocs estètics que s’ha realitzat
Maite Galdeano s'ha fet diversos retocs estètics al rostre | València Diari

Maite Galdeano ha aparegut a 'Sálvame' amb un rostre completament diferent que ha deixat atònits a tots aquest dilluns passat, tal com ha avançat 'La Coctelera'. És més que evident que la mare de Sofía Suescun s'ha sotmès a nombrosos retocs estètics per revitalitzar la seua cara i semblar més jove. 

Maite Galdeano sembla més jove

Disposada a defensar completament Sofía Suescun al nou programa de Telecinco, 'Gran Hermano DÚO', Maite Galdeano ha passat per 'Sálvame' per mostrar tot el seu suport a la seua filla abans que entre a la casa de Guadalix de la Sierra. Tanmateix, no ha passat gens desapercebut el seu gran canvi i és evident que s'ha realitzat una sèrie de retocs estètics.

Ella mateixa ha afirmat que Sofía va ser qui la va animar a fer-se els retocs per sentir-se «molt més guapa i segura que abans». A més a més, també ha explicat que ha estat la seua filla qui ha pagat totes les intervencions a les quals s'ha sotmès Galdeano. Jorge Javier Vázquez no ha pogut evitar parlar sobre el tema durant la gala de 'GH DÚO': «Home Maite, any nou, cara nova». A això Galdeano ha respost «Doncs sí, cortesia de la clínica Brussel·les». 

La mare de Sofía Suescun sembla més jove gràcies als retocs estètics que no han passat desapercebuts | Telecinco

 

En aquest sentit, Maite Galdeano ha confirmat que s'ha injectat botox i infiltracions d'àcid hialurònic a la cara. D'aquesta manera ha aconseguit desfer-se de bona part de les arrugues i marques de l'edat, juntament amb les que ha estat arrossegant durant bastant temps per problemes de salut. A més a més, la mare de Sofía Suescun també ha aprofitat per fer-se infiltracions als llavis, fent-los més tersos i voluminosos, aconseguint rejovenir el seu rostre

Raquel Bollo s'enfronta a Maite Galdeano

Una vegada passada la sorpresa, ha tingut lloc l'entrevista que ha girat entorn del fet que Maite té ganes que la seua filla isca amb un famós per assegurar-se un futur a la televisió. En un moment donat, 'Sálvame' ha rescatat un àudio de la mare de Sofía Suescun on intentava que la jove lligara amb Manuel Cortés, fill de Raquel Bollo, per aconseguir eixir als programes del cor i fer diners. 

Per tant Raquel Bollo va esclatar: «Que li digues a la teua filla que es penge d'algú em sembla vergonyós… Jo això ho vaig escoltar quan no estava a la tele. Com a mare i com a dona, m'ofèn escoltar-te. Li inculques a la teua filla que visca d'un home i la pobra Sofía no té culpa de res».

Raquel Bollo i Maite Galdeano han discutit pels seus fills a 'Sálvame' | La Coctelera

Per defensar-se, Maite ha afirmat: «Sóc persona i em vaig confondre, així que val, ho sent, però vull deixar ben clar que jo a la meua filla sempre li he inculcat uns valors molt bons i l'he educat en la sobirania de la rectitud».

Tanmateix ha atacat de nou a Raquel Bollo dient que «l'havien recollit una altra vegada en el programa» i ella li va dir: «Torne a treballar perquè la meua economia no està com abans, però saps quina és la diferència, que jo estaria molt a gust a la meua casa, perquè em tindrien molt bé, però no vull viure de cap home».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Laura Escanes i Risto Mejide aclarixen tots els rumors d'embaràs que els envolten" "Marc Clotet i Natalia Sánchez eufòrics amb la millor notícia de la seua vida"