“Mentidera”: la gran brega entre Kiko Matamoros i Carmen Borrego

“Jo et tinc més respecte a tu que tu a mi”, li arriba a dir Carmen a Kiko, perquè considera que, si són companys, no està bé llançar-se eixos adjectius els uns als altres
Carmen Borrego i Kiko Matamoros | Telecinco/Mediaset

Que la relació entre Kiko Matamoros i Carmen Borrego no és bona és un secret a veus, ja que han tingut més d'una topada en la televisió.


‘Viva la vida’ començava el programa d'este diumenge amb una conversa entre Emma García i  Carmen  Borrego fora de plató en la qual no eren presents la resta de col·laboradors per a parlar de l'última entrevista de María Teresa Campos. Quan ambdues han tornat al plató del programa, la filla de María Teresa Campos s'ha trobat amb un comentari per part de Kiko Matamoros que no li ha agradat res: l'ha anomenada “mentidera”.

Carmen Borrego intentava prendre's a riure el comentari del seu company “bo, ja comencem. Bona vesprada, Kiko, abans d'anomenar-me mentidera podries dir-me bona vesprada?”, preguntava ella. Però el que podria haver-se quedat en un simple comentari ha propiciat un 'pique' entre ells.

El 'pique' entre Carmen Borrego i Kiko Matamoros en ‘Viva la vida’

 

Kiko Matamoros comença a explicar per què ha anomenat mentidera a la seua companya: quan ella es va justificar després de la seua polèmica entrevista en la qual Rocío Carrasco no anava a perdonar a la seua filla, es basava en una opinió personal, però Kiko creu que no és així, sinó que és l'opinió de la Carrasco. Ella insisteix que va donar la seua opinió.

“Jo et tinc més respecte a tu que tu a mi”, li arriba a dir Carmen a Kiko, perquè considera que, si són companys, no està bé llançar-se eixos adjectius els uns als altres, encara que discrepen en algun assumpte.


Cal recordar, que les Campos i Rocío Carrasco tenen una relació de família i que moltes de les coses que està comptant la filla de ‘la més gran’ en la docu-sèrie, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, ja les coneixien les tres dones del clan.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tamara Falcó finalment trenca la seua relació amb Íñigo Onieva" "Ana Obregón rep un altre fort cop, la pèrdua de sa mare"