El nou canvi estètic de Belén Esteban

Ha revolucionat els seus seguidors d'Instagram amb l'última imatge que ha publicat
Belén Esteban s'hauria fet un retoc estètic  | Telecinco

 

Belén Esteban ha revolucionat als seus seguidors d'Instagram amb l'última imatge que ha penjat. En la fotografia, la 'princesa del pueblo' apareix molt canviada, el que ha causat diferents reaccions i comentaris entre els seus seguidors.

 

En la imatge Belén Esteban apareix amb un cutis més moreno del seu habitual i sense cap arruga, el que ha sorprés als seus seguidors. Molts d'ells es pregunten si la fotografia és resultat dels efectes i edició de la imatge amb el Photoshop, o si realment s'ha fet una operació estètica en la cara. 

 

La majoria d'ells creuen esta segona opció seria la més possible, a conseqüència d'alguna sessió de rajos ultraviolats i algun retoc estètic. A demés, en la mateixa imatge reconeix que ha començat a perdre pes com a propòsit d'any nou.  «Una dieta sana, un poc d’exercici i les botelles que vos vaig dir», ha publicat junt a la fotografia.

 

  

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La concursant de 'La isla de las tentaciones' que li va traure els colors a Jordi Cruz" "La pillada d'una concursant de 'La isla de las tentaciones' que ha sorprés a tot el món"