El pare de Chenoa critica a la seua filla pel seu casament

La cantant es casarà el pròxim any amb Miguel Sánchez Encinas
Chenoa i Miguel Sánchez Encinas | RTVE

Chenoa i la seua parella, Miguel Sánchez Encinas, han confirmat a la revista 'Hola' els detalls del seu futur enllaç matrimonial. La cerimònia se celebrarà el juny del 2020.

  

En esta entrevista per a la revista 'Hola' la parella va confirmar que el vestit de nóvia estarà dissenyat per Hanníbal Laguna i que estan convidats tots els companys de l'artista tant de 'Operación Triunfo 1' com de 'Tu cara me suena'. Chenoa i Miguel pareix que disfruten d'una relació molt estable, fet pel que han decidit fer el pas cap al matrimoni. L'anonimat en el què la parella s'ha mogut tots estos mesos des de què la relació ixira a la llum el passat mes de març, ha afavorit que la relació prospere sense cap pressió.

El pare de Chenoa carrega contra ella

Tot pareixia que anava perfecte, fins que sorprenentment, el pare de Chenoa, amb qui no té relació, ha reaparegut en la revista 'Pronto' per a dedicar unes dures paraules a la seua filla. Ja fa uns anys també va carregar contra ella en la televisió. L'home assegura viure en la indigència i que està disposat a llançar una biografia en la que la seua filla no ixiria molt ben parada.

  

«A esta filla que em nega, per fi l'ha deixat anar el clan que té al seu voltant perquè es puga casar i ser feliç... Per part meua, m'unisc a la seua felicitat i espere que forme una bonica família, s'ho mereix», ha declarat el pare de Chenoa a la revista.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'atac d'Alba Carrillo a Antonio David Flores en 'GH VIP'" "L'enemic de Mila Ximénez, fora de la casa de 'Gran Hermano VIP'"