Brutal atac d'Alba Carrillo a Antonio David Flores en 'GH VIP'

Alba Carrillo no ha tingut una bona relació amb Antonio David Flores, però este comentari ha sigut la gota que ha vessat el got
Alba Carrillo no ha tingut bona relació amb Antonio David en cap moment del concurs | Instagram

Les enemistats dins de la casa de 'Gran Hermano VIP' estan a flor de pell i res passa desapercebut, convertint xicotets malentesos en grans guerres que dificulten la convivència entre els concursants, causant situacions molt desagradables.

L'última s'ha produït durant l'emissió del debat de 'Gran Hermano VIP'. Tot ha començat quan Mila Ximénez ha reprotxat a les seues companyes no haver-la consolat quan ha estat plorant en el seu llit. Ha sigut en eixe moment quan Alba Carrillo li ha contestat «No estaves sola, estaves amb el teu rei», referint-se a Antonio David Flores.

Davant d'esta situació, Antonio David li ha contestat i ha recriminat a la model estar seguint el rol que va tindre en el seu moment Hugo Castejón, posant als altres nerviosos. Alba s'ha encés encara més davant d'esta acusació i li ha deixat anar a Antonio David «Jo no tinc cap denúncia per agressiu». Per la seua banda, l'exguàrdia civil no ha volgut respondre.

Rocío Flores defensa a son pare

Una volta ha tornat la connexió a plató, Jordi González ha demanat la seua opinió a Rocío Flores, la filla del concursant. Esta li ha recriminat l'actitud de Carrillo, recordant que la demanda a la que es referix ha quedat desestimada per un jutge i que, per este motiu, s'ha de respectar la resolució.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'enemic de Mila Ximénez, fora de la casa de 'Gran Hermano VIP'" "Un possible embaràs dins de la casa de 'Gran Hermano VIP'"