Piqué i Shakira causen furor en la xarxa amb una curiosa foto presumint d'amor

La colombiana es declara 'coala' i el central del Barça s'atribuïx el paper d''arbre'
La parella, sempre en l'ull de l'huracà, no dubta en compartir moments en família en Instagram   | GTRES

 

Piqué i Shakira tornen a la càrrega causant furor en la xarxa amb una nova foto junts. La parella disfruta de les vacacions, com no podia ser d'una altra manera, practicant deport. Pareix ser que han agarrat afició pel Paddle Surf i s'ho passen d'allò més bé. Diversió i molt d'amor és el que desprén la nova imatge que la colombiana més top ha compartit en el seu Instagram. Però el que ha generat rebombori, de fet, són els comentaris que es dediquen entre els dos.

La cantant, abraçada amb efusivitat a Piqué, s'ha declarat 'coala'. I el futbolista no ha dubtat en compartir també l'amorosa foto atribuint-se el paper d''arbre'. Una combinació australiana perfecta que pareix que s'assimila a la relació que manté la parella, més unida que mai.

Les bromes dels usuaris a Piqué

Les dos publicacions han revolucionat la xarxa però, en concret, el comentari de Piqué, ha propiciat a una onada de bromes per part dels usuaris –la majoria futbolístiques– arran de la mala ratxa viscuda pel Barça en el final de la temporada.

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Informacions de 'Sálvame' avancen que María Jiménez estaria en estat crític" "Toñi Moreno ja no es talla: pillada besant-se pel carrer amb la seua nóvia"