La portada de 'Diez Minutos' que indigna a Espanya en un dia molt trist

Internet ha qüestionat l'elecció de la revista
Internet ha qüestionat l'elecció de la revista | Twitter

Álex Lequio va morir per culpa del càncer el passat 13 de maig. Ara, un mes i mig després de la gran tragèdia, l'entorn del fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio ha pogut donar-li l'últim adéu en un funeral molt emotiu este passat dimarts.

Ana Obregón va estar molt destrossada durant tot l'acte. L'actriu va estar acompanyada en tot moment per les seues germanes i la seua nora, Carolina Monje. Alessandro Lequio i la seua dona, María Palacios, també van estar molt units a l'actriu.

Durant tota la cerimònia es va vore una Ana Obregón completament enfonsada, sense deixar de plorar en cap moment. L'actriu està completament trencada i està clar que la pèrdua del seu fill li ha canviat la vida per complet.

La foto que indigna el país

El dia 23 de juny Ana Obregón va visitar el cementiri de la Pau amb una coca de xocolate en les mans, davant de la tomba del seu fill, que haguera fer 28 anys. Esta dolorosa imatge ha sigut la portada de hui de la revista 'Diez Minutos', cosa que ha generat certa controvèrsia, ja que el citat mitjà ha publicat en exclusiva imàtgens de la visita d'Ana Obregón al cementiri justament el dia després del seu funeral.

Les fotos corresponen a la setmana passada, per això el mitjà està rebent moltes crítiques. Els lectors esperaven una portada amb les imàtgens de l'últim adéu al jove, i no una foto de ja fa una setmana.

Segurament la revista ha publicat este dimecres en exclusiva les imàtgens  de la visita de la mare d'Álex al cementiri perquè les fotos de l'enterrament són d'agències, de manera que no en tenen l'exclusivitat. 'Diez Minutos' ha volgut aprofitar i treure a la llum hui mateix les captures del 23 de juny, fet que no ha agradat gens.

Però la conclusió és que Ana Obregón no deixa de pensar en el seu fill i que la seua mort l'ha deixat molt tocada. L'actriu s'està refugiant en la fe, mentres rep diàriament les visites d'Alessandro Lequio i la seua dona i de les seues germanes, que no han deixat d'estar amb ella en cap moment des de la mort d'Álex Lequio.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rosario Mohedano plora la mort d'una persona molt volguda" "Ho assegura Telecinco: Un famós futbolista ha sigut infidel a la seua dona"