La publicació de Sofía Suescun que ha revolucionat Instagram

No és la primera foto fent 'topless' que puja en esta xarxa social
Sofía Suescun ha revolucionat Instagram   | Instagram

Sofía Suescun sempre arrasa en les xarxes cada volta que compartix una fotografia d’ella. En esta ocasió la guanyadora de ‘Gran Hermano’ i ‘Supervivientes’, que ara és el centre de tot per la seua relació amb Kiko Jiménez, ha penjat a Instagram una imatge explosiva que acumula milers de ‘m’agrada’ en qüestió de poques hores.

Nova foto explosiva de Sofía Suescun

Sempre és el centre de totes les mirades i és capaç de revolucionar completament les xarxes socials. Esta no ha sigut l'excepció, ja que Sofía Suescun ha publicat una fotografia a on ix estirada en terra, vestint únicament uns pantalons blancs i tapant-se el pit només amb una taca blanca per a evitar la censura d’Instagram.

La xica és una autèntica estrella en les xarxes socials i és habitual que publique fotos seues molt suggeridores, a pesar de què a voltes també patina i publica coses polèmiques, com la que va escriure atacant directament a la filla de Belén Esteban. A demés, Sofía Suescun patix moltes anades i tornades amb Kiko Jiménez perquè este s’ha mostrat massa pròxim a Estela Grande dins de la casa de Guadalix de la Sierra.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: La suggerència d'Emma García que va enrogir a Terelu en directe" "Rocío Carrasco reapareix i envia un missatge directe a Antonio David Flores"