Rocío Flores, al límit: la seua determinació davant l'assetjament que rep diàriament

Rocío Flores ha fet públic l'assetjament i enderrocament que rep diàriament a través de les xarxes socials
Rocío Flores | Instagram

Des de l'emissió de ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ i amb el fitxatge de Rocío Carrasco per ‘Sálvame’, Rocío Flores s'ha convertit en el personatge més buscat per la premsa del cor i alhora per un dels personatges que més crítiques rep en les xarxes socials. La filla de Rocío Carrasco està en el punt de mira i cada pas que dona se li gira en contra.


I és que són molts els que li ataquen diàriament per la seua actitud amb la seua mare públicament i per continuar defensant l'indefensable del seu pare Antonio David Flores o d'Olga Moreno en ‘Supervivientes’. Però l'assetjament que pateix la jove va a més i Rocío Flores ha explotat.


Així ho ha reconegut ella mateixa a través del seu perfil d'Instagram, on ha mostrat en pantalla un missatge directe que li ha arribat atacant-la. Una situació sobre la qual ha parlat en alguna ocasió en 'El programa de Ana Rosa' però davant el qual no hi havia hagut cap prova gràfica. Fins ara.

“Lleva't la trena, pallassa. Sempre lluint-te”, l'apuntava un usuari d'Instagram a Rocío Flores com a resposta a una de les seues històries pujades. Unes paraules davant les quals Flores ha respost amb ironia en escriure un simple “de bon matí” i ho ha acompanyat amb un parell d'emoticones entre el qual es troba un que simula tindre nàusees.
I és que, tal com va narrar fa uns dies en 'El programa de Ana Rosa', els atacs en xarxes socials derivats de la seua posició d'exposició pública per la seua labor en televisió “fan molt mal i hauríem de prendre una mica de consciència”.

Este missatge arriba dies després que Rocío Flores reconeguera en ‘El programa del verano‘, que se sentia molt identificada amb la història que va contar Lola en 'En el puente de las emociones' de ‘Supervivientes’ confessant que havia sigut víctima d'assetjament en xarxes.

“El missatge que va transmetre respecte a les xarxes socials és molt important. Les xarxes fan molt mal i crec que hauríem de prendre una miqueta de consciència sobre eixe tema”, va comentar la neta de Rocío Jurado.

“Si més d'un haguera de pagar 300 euros cada vegada que obri la boca es pensaria molt el que diria”, va denunciar Flores, qui va considerar que “és molt fàcil criticar i parlar a través d'una pantalla” però en el seu cas és una situació que s'ha convertit en incòmoda perquè “tots els dies rebent barbaritats fa molt mal”.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Kiko Rivera es compra un cotxe d'alta gamma de 80.000 euros, però, no rebia ajudes?" "Miguel Bosé molt perdut en el seu últim acte negacionista públic"