Rumors d’embaràs doble de la reina Letícia

El rei Felip VI i la seua esposa podrien estar esperant bessonada, segons la revista alemanya 'Neue Post'
La revista alemanya 'Neue Post' assegura que la reina Letícia està embarassada | Neue Post
 
 

Una de les revistes de la premsa groga a Alemanya, la ‘Neue Post’, apunta a un possible embaràs de bessons de la reina Letícia. La informació, però, no es pot considerar totalment veraç de moment. Tot i anunciar-se com a coneixedora «del que realment passa a les cases reials d’Europa», la publicació alemanya no pot presumir de quasi encerts en la seua trajectòria publicant exclusives.

No és estrany que la premsa estrangera fixe l’objectiu en la Casa Reial espanyola i s’interesse pel que hi passa, però en aquest cas, la notícia sembla ser només una possibilitat molt remota –potser d’un 0,1% – malgrat que la revista l’anuncie a l’engròs, a portada, baix el potent titular de «La felicitat dels bessons».

La Casa Reial no es pronuncia al respecte 

Cap dels membres de la família dels monarques ha fet declaracions respecte a la notícia de l’embaràs per confirmar-la i la revista n’explica també el motiu, referint-se a la precaució de Letícia pel fet de tenir 46 anys, que podria comportar certs riscos, i el fet que no es trobe en una fase encara prou avançada de la gestació per a anunciar-la. Però la falta de declaracions no ha estat un impediment perquè la premsa alemanya pose fins i tot nom ja als possibles nouvinguts, batejant-los com «els bessons de la sort».

Imatge d'arxiu dels reis d'Espanya. | València Diari

 

Precisament era la mateixa ‘Neue Post’ la que tan sols fa uns mesos assegurava que el divorci del rei Felip VI i Letícia era imminent pel mal caràcter de la reina. I el juny d’aquest mateix any insistien ja en l’embaràs del seu tercer fill – que ja havien anunciat quatre anys abans – com el motiu que havia posat punt final a la crisi per la qual passava el matrimoni. No és la primera vegada doncs que la revista especula sobre informacions finalment no certes dels monarques espanyols. 

La reina Letícia fa cas omís als rumors

A l’entrega dels Premis Integra de BBVA que va celebrar-se el passat 23 de novembre, Letícia va demostrar no estar gens afectada ni fer gens de cas de tals informacions provinents de la premsa groga estrangera, lluint un posat informal i en cap moment de preocupació. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Terelu fa botar totes les alarmes sobre el seu estat de salut" "Gustavo i María Lapiedra donen una notícia bomba sobre la seua relació"