Shakira i Piqué protagonitzen una tremenda brega en un restaurant

Segons diversos mitjans la cantant va acabar plorant
Shakira i Piqué han tingut una gran brega | Cedida

 

Són mals temps per a Shakira; si no hi haguera suficient pressió a passar la vida baix l'atenta mirada de les càmeres i els fans, i en què de forma recurrent els mitjans insistisquen que la seua relació amb Piqué fa aigües, la cantant va haver d'enfrontar-se a un problema en les cordes vocals, una hemorràgia, que entorpia la seua capacitat per al cant i que afectava directament a la gira que portava temps preparant.

Ella mateixa va compartir un comunicat on parlava de l'assumpte, en el qual es podia llegir: «A la fi de juliol d'enguany en un control rutinari, i abans de començar a dissenyar esta gira, vaig confirmar que les meues cordes vocals es trobaven en perfecte estat. No obstant açò a la fi d'octubre, en la recta final dels meus assajos, vaig sentir una ronquera inusual que m'impedia cantar. Els metges van detectar que s'havia produït una hemorràgia en la meua corda vocal dreta. Desafortunadament l'hemorràgia sembla no haver-se 'reabsorbit' encara i el meu malson continua. I actualment em trobe en una batalla molt dura per la meua recuperació».

Com denoten les seues pròpies paraules, Shakira deu sentir-se devastada, ja que no solament s'ha «avariat» la seua eina de treball, sinó que també s'ha danyat una de les seues grans passions. Ara, sumant-se a tot açò i agreujant la situació, diversos mitjans han comentat que Shakira i Piqué han tingut una discussió tremenda que ha deixat a tots dos enfadats i a ella plorant.

Pel que sembla, succeïa en el restaurant Crep Nova, situat al carrer Doctor Fleming 15 de Barcelona. Com explica ‘Informalia’, Shakira va arribar en taxi i va esperar fora del local una bona estona fins que es va presentar Piqué. Vestia de forma casual, sense maquillar, amb un xandall d'una tonalitat fosc, sabatilles amb plataforma i samarreta negra. Quan va arribar l'astre del Barça l'acompanyaven Milan i Sasha, els seus dos fills, i el seu encontre va ser fred i carregat de desencant.

Discussions i emocions desencadenades

Shakira no ho va rebre de forma afectuosa, encara que Piqué la va agafar de la mà i tots van entrar dins del restaurant i es van asseure en la zona central. Piqué va demanar un plat de pasta mentre que ella va declinar menjar i va dir que no amb un parc «res». Mentre ell menjava, ella va semblar mostrar-se contrariada, molesta per alguna cosa. Sense donar-li importància el futbolista va seguir menjant fins que ella va començar a plorar. Piqué li va demanar que deixara de fer-ho i li va recordar que no estaven sols i que hi havia gent mirant-los.

Com no es calmava, finalment, va decidir deixar de menjar per un segon i es va canviar de lloc per a posar-se al seu costat i parlar de forma discreta. ‘Chance’ comenta en este punt que Shakira li recriminava la seua mala actitud. En concret li recriminava la seua impuntualitat i que sempre fora esquerp i tinguera una actitud malhumorada. Segons testimonis, la tensió era evident i ella va seguir plorant algun temps més, cosa d'un quart d'hora, quan per fi es va assossegar.

Shakira va acabar plorant i li va recriminar a Piqué la seua actitud | Cedida

 

No obstant això, cap dels dos va parlar molt més i al cap de mitja hora van eixir del restaurant. ‘Cuore’, per la seua banda, assegura que la discussió es va reprendre fora, encara que és incert quan es va allargar i si, al final, va acabar en reconciliació. Siga com siga el que està clar és que la relació està passant per un mal moment i que Shakira es troba, actualment, en les seues hores més baixes.

Així, les últimes notícies de la parella no deixen d'assenyalar a una crisi molt greu, que recorden a les publicacions recurrents de diversos mitjans que avançaven una ruptura que a data de hui encara no s'ha produït però en cas de, de seguir així la cosa, podria ser imminent.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tremenda discussió de Paula i Bustamante per un detall molt important de la seua filla" "Males notícies per a María Teresa Campos, investigada per Hisenda"