INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Les sospites de 'tongo' envolten a Fani, concursant de 'Supervivientes'

La clau estaria en la manipulació del vot telefònic dels espectadors
Salten les sospites d'un possible 'tongo' amb Fani | Telecinco
 
En tots el ‘realities’ de Telecinco sempre es parla d’una possible manipulació sobre les votacions per a salvar als concursants o afavorir la permanència d’algun d’ells per part de la direcció del programa. En esta edició de ‘Supervivientes’, les queixes de ‘tongo’ s’han dirigit principalment cap a Rocío Flores, però ara, qui s’ha convertit en el flanc principal de les sospites de ‘tongo’, ha sigut una altra participant: Fani, exconcursant de ‘La isla de las tentaciones’.

 

Els encarregats de destapar una possible trampa en les votacions dels televidents, que permetria a Fani salvar-se cada setmana de ser expulsada per l’audiència, han sigut Kiko Matamoros i Kiko Jiménez en ‘Sálvame’, a on ahir relataven la seua teoria conspiranoica, que explicaria per què cada setmana que ix nominada, acaba salvant-se.

 

Christopher, la clau de la salvació de Fani

Els dos col·laboradors han coincidit a afirmar que tot seria gràcies a una antiga faena de la seua parella Christopher, que anteriorment havia treballat en un 'call centre' com a teleoperador. La qüestió és que els antics companys de treball de Christopher li haurien proporcionat tot un seguit d’indicacions per a què les línies telefòniques de pagament es decantaren a favor de Fani.

 

Per la seua banda, Christopher ha negat per complet estes teories i ha recalcat que només va treballar durant 4 mesos en la citada central telefònica i que això va ser el 2017, afirmant que en cap cas esta experiència laboral li permetria saber fer cap trampa ni manipular les línies telefòniques.

 

En este sentit, Jorge Javier ha volgut llevar importància a esta informació, prenent-se-la de broma i explicant que la manipulació del vot telefònic no és gens fàcil de conseguir quan voten milers i milers de persones, ja que una sola persona no pot modificar el rumb global de totes les votacions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!