Tamara Gorro i Ezequiel Garay trenquen després de 12 anys de matrimoni

La parella, amb dos fills en comú, decideix separar-se, però no han iniciat els tràmits de divorci


Una de les parelles mediàtiques més sòlides dels últims anys ha sigut la formada pel futbolista Ezequiel Garay i la influencer Tamara Gorro. El matrimoni entre tots dos havia arribat als 12 anys de duració, però aquest 2022 comença amb novetats.

Sense poder contindre les llàgrimes, Tamara Gorro anunciava a través del seu compte d'Instagram que la seua relació amb Ezequiel Garay havia arribat al final. La model, que en els últims temps havia confessat no estar en el seu millor estat anímic: «Ezequiel i jo ens prendrem un temps com a parella, com a matrimoni, ens separarem que no a divorciar. Considerem que hem actuat d'una manera molt adulta, o almenys exemplar per a nosaltres i per als nostres fills».


La parella porta diversos mesos separada i, encara que tots dos han intentat mantindre-ho en secret per a protegir els dos fills que tenen en comú, la decisió de fer-ho públic va ser presa fa uns dies quan van planejar vides en cases separades: «Evidentment es procedirà a fer passos i això implica que ell i jo hàgem d'estar en diferents cases».

Fonts pròximes a la parella asseguren que no hi ha hagut terceres persones i que la convivència els ha passat factura després de dotze anys de relació. En la xarrada amb la seua família virtual, Tamara també ha confessat que amb aquest cessament temporal de la convivència es pretén «parar a temps amb l'esperança de tornar a recuperar i d'acabar la vida junts com sempre hem volgut». Temps al temps.


“T'estime i passe el que passe sempre seràs l'amor de la meua vida”

 

No és un adeu, és un fins ara”, escriu el futbolista en stories del seu perfil d'Instagram. És més, Garay fa tota una declaració d'amor: “T'estime i passe el que passe sempre seràs l'amor de la meua vida”.


Gràcies per aquests dotze anys meravellosos”, acaba dient Ezequiel i és que, després de dos anys de festeig, la parella es va casar en 2012 i junts han tingut dos fills, Shaila i Antonio. Sens dubte, ha sigut una etapa repleta d'amor i felicitat que tots dos ens han mostrat.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carmen Borrego, apartada de la Nit de Nadal de las Campos" "El fill major de Bertín Osborne va morir als seus braços"