Terelu Campos dona la cara per Chayo Mohedano: ''Canta bé''

Terelu Campos ha deixat a un costat la guerra que té amb la seua mare, Rosa Benito, per a recalcar la bona professionalitat de Rosario Mohedano

El programa "Viva la vida" de Telecinco una vegada més ha tret el costat més humà d'una de les seues col·laboradores, en este cas a Terelu Campos que apesar d'estar malament amb Rosa Benito ha deixat de costat la bona o mala relació que té amb l'exdona d'Amador Mohedano per a deixar clar que Rosario Mohedano és una gran artista, es mire per on es mire.

Eren amigues

En el passat Terelu Campos i Rosa Benito van arribar a ser bones amigues, la relació entre les dos col·laboradores s'ha anat refredant amb el pas del temps, arribant fins a tal punt que la filla de María Teresa Campos no vol saber res de l'exmuller d'Amador Mohedano. No obstant això, en el que sí que coincideixen les dos és que la filla de Benito, Chayo Mohedano, és una cantant que sempre ha intentat llaurar-se un futur amb esforç i sense fer mal a ningú. "Sempre he defensat a la seua filla Rosario, sempre he dit que canta bé i que es guanya la vida molt honradament i amb esforç. Que no tinga o no haja relació amb Rosa no té res a veure. No sóc una persona mesquina per a ara arremetre ara contra ella", ha puntualitzat Terelu en una de les seues intervencions en 'Viva la vida'.

Coincideixen a dir que a Rosario se li ha fet molt de mal

Al seu torn, està d'acord que Rosario és una artista a la qual "se li ha fet molt de mal". "Que Rosa haja passat o no informació no significa que Rosario no haja apostat per alguna cosa en la vida. Jo he escoltat a Rosario com s'ha educat la veu. Hi ha una realitat i no vaig a dir el que no és per molts conflictes que jo puga tenir amb la seua família", ha assenyalat.

D'Amador Mohedano no vol saber res

A qui ha preferit no contestar ha estat a Amador Mohedano després de les seues últimes declaracions en el 'Deluxe' divendres passat i s'ha limitat a reafirmar que hi ha una realitat entre tio i neboda: "Poden viure perfectament sense tenir cap relació", ha sentenciat.

Twitter opina de Terelu Campos

Per altra part les xarxes socials més concretament Twitter han opinat de Terelu Campos.

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La finca La Cetrina per a Enrique Ponce i la custòdia de les filles per a Paloma Cuevas" "Amador Mohedano mai oblidarà ni perdonarà a Rocío Carrasco"