La veritat davant de la possible baixa de Rocío Flores en 'Supervivientes'

La filla de Rocío Carrasco estaria pensant-se la seua participació en el programa
Rocío Flores nega haver parlat amb sa mare | Telecinco

'Supervivientes' s'assegurava un bon grapat d'espectadors amb el fitxatge estrella de Rocío Flores, que seguia els passos de son pare, Antonio David Flores en 'GH VIP'. La presència de la neta de Rocío Jurado continuaria la història sobre la relació que té amb sa mare.

En un primer moment la xica tenia clara la seua intenció d'ingressar en el concurs de supervivència, però ara estos plans podrien no fer-se realitat per un motiu que estaria desestabilitzant a Rocío Flores i que hauria fet que es replantege viatjar a Hondures.

Possible conversa entre Rocío Flores i Rocío Carrasco

La filtració d'una possible conversa entre Rocío Flores i sa mare, Rocío Carrasco, hauria preocupat molt a Rocío, qui jura que esta conversa mai ha existit, tot i la insistència de la periodista Lydia Lozano, que assegura estar en possessió de proves sobre l'apropament entre les dos. La participació d'Antonio David i de la seua dona en 'Sábado Deluxe' no haurien ajudat al fet que Rocío estiga més tranquil·la, ja que remoure tantes dades i testimonis haurien causat en la xica una gran crisi nerviosa. A tot això se li pot sumar la por que la jove tindria de no saber el que passa en Espanya amb son pare i sa mare, ja que des de fa anys estan en guerra.

Rocío té el mateix númeor de suports que de detractors en els platós en els que es parla d'esta trama. En cas de confirmar-se l'existència d'esta conversa, Rocío hauria mentit a son pare, a qui li ha assegurat que esta conversa mai ha existit.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'exmarit de Belén Esteban, Fran Álvarez, ha mort" "Christofer trenca el seu silenci: «Em volia morir»"