L'alcalde de Llíria ix de l'hospital després d'estar ingressat per Covid-19

El virus li havia derivat en una pneumònia
El coronavirus ha derivat en pneumònia | Facebook

Actualització 26/10/2020 a les 9.540 hores. L'alcalde de Llíria, en el Camp de Túria (València), Manolo Civera, ha rebut ja l'alta hospitalària i ha tornat a casa, després d'haver estat uns dies hospitalitzat a causa d'una pneumònia derivada del Covid-19.

L'alcalde ha agraït en una xarxa social el treball dels sanitaris que li han tractat, i ha assegurat que passar per esta experiència li ha fet «valorar molt més tot el treball que fan», pel que ha demanat «cuidar i protegir a tot el personal sanitari perquè són imprescindibles».

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, ingressat en l'hospital per coronavirus

L'alcalde de la localitat de Llíria, en la comarca del Camp de Túria (València), Manolo Civera, es troba ingressat en un hospital a conseqüència d'una pneumònia derivada després de donar positiu en Covid-19, i pel que es trobava confinat i aïllat en sa casa des de fa una setmana.

Segons ha publicat l'alcalde en el seu compte privat de Facebook, ell es troba bé, animat i la seua situació no és greu, però el virus ha derivat en una pneumònia que requerix de control hospitalari per a evitar complicacions que podrien ser més greus.

📢 NOU COMUNICAT 🦠🦠 Alguns mitjans de comunicació s’han fet ressò de que en aquest moment estic ingressat a l’hospital a...

Posted by Manolo CiveraAlcalde on Dimarts, 20 d’octubre de 2020

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Actualització festa Galileu Galilei: Ja hi ha 40 alumnes identificats" "Celebren timbes de pòquer amb 40 persones en un local en Alacant"