Els nou pacients afectats pel brot de COVID al Provincial de Castelló, traslladats

La Conselleria de Sanitat Universal ha detectat un brot de coronavirus a la planta d'hospitalització d'Oncologia Mèdica que afecta 21 persones


Els nou pacients de la planta d'oncologia de l'Hospital Provincial de Castelló, on s'ha detectat un brot de COVID ja han estat traslladats a l'Hospital General Universitari on seguiran amb els seus tractaments.

La mesura s'ha pres després de la detecció per part de Conselleria de Sanitat Universal d'un brot de coronavirus a la planta d'hospitalització d'Oncologia Mèdica del centre i que afecta un total de 21 persones.

En concret, són 12 professionals de l'hospital i els nou pacients de la planta, que ja han estat traslladats a l'Hospital General de Castelló, en ser el Provincial un centre hospitalari “lliure de Covid”, segons han informat fonts sanitàries.

D'altra banda, cal incidir que tant el personal com els pacients que tenen Covid són asimptomàtics o tenen símptomes lleus de la malaltia. El brot s'ha detectat arran del resultat positiu de la PCR d'un pacient que s'havia de traslladar a un altre hospital.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"1.097 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana" "El Consell estudia demanar el certificat Covid a residències"