Els científics que asseguren que el coronavirus va eixir del laboratori de Wuhan aporten proves científiques.

Tornen a saltar les veus i els estudis que assenyalen que el seu origen és humà

L'origen del coronavirus és una de les grans incògnites de l'últim any. Mentre que l'OMS va concloure que era d'origen animal, tornen a saltar les veus i els estudis que assenyalen que el seu origen és humà. Estes són les noves proves que estan a punt de publicar-se.

Mirades fixades en el laboratori Wuhan

De nou totes les mirades tornen a fixar-se en el laboratori de virologia de Wuhan, a la Xina. Es tracta del lloc al qual es torna a apuntar com a possible origen de la pandèmia de coronavirus. Els Estats Units ha demanat als seus serveis d'intel·ligència un informe que intenti aclarir l'origen del virus i en el qual inclou la hipòtesi que va haver-hi un accident en el laboratori de Wuhan.

Una investigació per a indagar sobre l'origen del coronavirus

Una búsqueda que arriba quan els prestigiosos científics han demanat que s'investigue en l'origen de la malaltia. Este dissabte dos experts van més enllà i veuen clar que el virus va néixer en este laboratori. Per a estos autors no hi ha dubte sobre la baula perduda en la transmissió del virus i l'interrogant de com va passar el SarsCov2 de la ratapinyada a l'ésser humà. El tabloide 'Daily Mail' buida els dubtes assenyalant que "la Xina va crear la covid", que són les declaracions de dos científics, un d'ells britànic, que publicaran les seues conclusions en una revista especialitzada.

Els científics indaguen més a fons

No és nou que estos científics mantinguen que la Covid-19 no siga resultat d'un procés natural, sinó, que ja fa molt de temps que mantenen esta teoria. A més, fa mesos que denuncien intents de silenciar-los. De fet, l'estudi que es publicarà havia estat rebutjat reiteradament per les grans publicacions científiques.

Conclusions senzilles

Diuen que el virus conté informació única que només podria ser el resultat de manipulació per part de l'home. El que ocorreria després, segons ells, és que els investigadors xinesos van intentar modificar-ho per a aparentar que havia estat transmès per animals.

El que se sap

El món sap, ja que la covid-19 es transmet essencialment per l'aire i en llocs tancats, que afecta més les persones majors i als homes. Ha comprovat que les màscares tenen bastant sentit, encara que no són infal·libles, i ha vist com, en un temps rècord, la indústria farmacèutica ha aconseguit desenvolupar una àmplia i potent oferta de vacunes per a combatre la malaltia. El que ignora encara el món en este maig de 2021 és on, quan i com va sorgir exactament este nou coronavirus que ha causat la pitjor pandèmia en un segle i que, des que va ser conegut al desembre de 2019, ha segat quasi 3,5 milions de vides.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El passaport Covid: claus del certificat per a viatjar per Europa aquest estiu" "Vietnam detecta una variant de la covid-19 que barreja l'índia i la britànica"