Cinc metges d'Urgències de l'hospital Arnau de Vilanova de València donen positiu per Covid-19

Sanitat assegura que ja projecten habilitar una finestra en els boxs del circuit Covid-19
Cinc metges contagiats per falta de ventilació | Pixabay

Males notícies per a l'hospital Arnau de Vilanova de València. Cinc metges del servici d'urgències d'este centre sanitari han donat positiu per coronavirus en l'últim mes i una sexta persona està pendent del resultat de les proves per a saber si és positiu.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', des del sindicat mèdic CESM-CV atribuïxen el contagi per Covid-19 a la «falta de ventilació» dels boxs habilitats en exclusiva per a pacients amb coronavirus o sospitosos d'haver contret la malaltia.

«Els boxs 9 i 11 del servici d'urgències de l'Hospital Arnau de Vilanova no disposen de la ventilació necessària per al normal reciclatge de l'aire de l'habitacle, situació que s'agreuja en tractar-se estos boxs els destinats a zona Covid-19. El box 10, que sí que disposa de finestral, este està situat de manera que és dubtós que s'òbriga», segons comunicava el delegat del sindicat mèdic.

Des de la Conselleria de Sanitat han explicat al citat mitjà que «s'obrirà una finestra» en esta zona per a garantir la ventilació. «El projecte ja està fet», asseguren. També s'habilitarà una màquina de desinfecció de l'aire.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Llíria endurix les mesures per l'augment «significatiu» de casos de coronavirus" "Atenció: 5 canvis en les pensions per al 2021 en Espanya"