El Col·legi de Metges d'Alacant apel·la a la responsabilitat davant de l'escalada del Covid-19

«La pandèmia s'ha cobrat la vida de milers de persones al país en 2020 i els professionals, després de deu mesos de sobreesforç, estan exhaustos», assenyala l'entitat
El Col·legi de Metges d'Alacant apel·la a la responsabilitat | Europa Press

El Col·legi Oficial de Metges d'Alacant (COMA) ha demanat als alacantins responsabilitat i que mantinguen les mesures de prevenció davant de la «preocupant escalada» del Covid-19, segons ha informat l'organització col·legial en un comunicat. «Hi ha vides en joc. Estes festes, tots podem regalar salut», resumix.

El COMA ha apel·lat a la responsabilitat i solidaritat dels ciutadans «per a evitar una major propagació del virus» i ha recordat que més del 50% dels malalts «són asimptomàtics», i que ja s'ha detectat en Alacant la nova soca molt més infectiva.

«La pandèmia s'ha cobrat la vida de milers de persones al país en 2020 i els professionals, després de deu mesos de sobreesforç, estan exhaustos», assenyala l'entitat, que subratlla que molts sanitaris estaran de guàrdia esta Nit de cap d'any, Any Nou, igual que la resta de l'any, per a cuidar de la població, pel que demana posposar les celebracions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: El total de brots confirmats en les últimes hores en el territori valencià" "ÚLTIMA HORA: Pugen els contagis de coronavirus en el territori valencià"