Les comunitats autònomes executaran la mitat dels projectes del Pla de Recuperació

Ho ha anunciat Pedro Sánchez este dilluns
Sánchez ho ha anunciat este matóí | València Diari

Les comunitats autònomes executaran la mitat dels projectes que vagen a ser finançats pel Pla de Recuperació, segons ha explicat el president del Govern, Pedro Sánchez, als governants regionals. I ha recordat als presidents autonòmics que podran promoure en el Pla de Recuperació projectes o programes en qualsevol àmbit, informen fonts de Moncloa.

Sánchez ha donat estes explicacions durant la seua intervenció en la Conferència de Presidents.En Moncloa recorden que hi ha competències que la Constitució reconeix com a autonòmiques i que estan molt vinculades en àrees clau del Pla, com a habitatge, educació, polítiques socials, polítiques actives d'ocupació o medi ambient.

Serà en estes àrees a on les comunitats podran executar els projectes i programes que presenten i siguen aprovats. Per a això, s'acordaran convenis marc entre els ministeris implicats i les comunitats autònomes.

Per últim, Sánchez ha recordat als presidents autonòmics la promesa que va fer en la reunió de Sant Millán de la Cogolla de crear una conferència sectorial per al fons de reconstrucció que presidirà la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig afirma que l'estat d'alarma ha de donar la major cobertura a mitjà termini" "Confinades 249 classes en la sèptima setmana del curs escolar valencià"