Baixen els contagis de coronavirus en Espanya durant les últimes 24 hores

Madrid continua liderant el rànquing del major número de nous contagis
La capital del país ha notificat 1.206 nous contagis | ACN

Este dijous, 1 de octubre, Sanitat ha publicat l'última actualització de xifres de coronavirus en Espanya, amb 3.715 casos nous de coronavirus en les últimes hores. Per tant, el total d'infectats espanyols des de què va començar la pandèmia ascendix als 778.607 contagis. 

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 547 defuncions per coronavirus en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 31.973, 182 més que des de l'última actualització.

En l'última actualització, Madrid és, un dia més, la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, la capital del país ha notificat 1.206 nous contagis, una xifra molt per davall de la registrada la passada setmanes, amb més de mil contagis al dia. Li seguixen País Basc, amb 367 positius i Aragó amb 341.

Respecte a les morts, 172 corresponen a Madrid. En segona posició es troba Andalusia, amb 77 defuncions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una dona es nega a a posar-se la mascareta en Ontinyent: «No me la posaré mai»" "Confirmats més de 20 casos de coronavirus entre els alumnes d'un campus de la UPV"