Pugen els contagis de coronavirus en Espanya durant les últimes 24 hores

Madrid continua liderant el rànquing del major número de nous contagis
Li seguixen País Basc, amb 393 positius i Aragó amb 359 | iStockPhoto (lithiumcloud)

Este divendres, 2 d'octubre, Sanitat ha publicat l'última actualització de xifres de coronavirus en Espanya, amb 3.722 casos nous de coronavirus en les últimes hores. Per tant, el total d'infectats espanyols des de què va començar la pandèmia ascendix als 789.932 contagis. 

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 538 defuncions per coronavirus en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 32.086, 113 més que des de l'última actualització.

En l'última actualització, Madrid és, un dia més, la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, la capital del país ha notificat 814 nous contagis, una xifra molt per davall de la registrada la passada setmanes, amb més de mil contagis al dia. Li seguixen País Basc, amb 393 positius i Aragó amb 359.

Respecte a les morts, 156 corresponen a Madrid. En segona posició es troba Andalusia, amb 88 defuncions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: 23 brots nous de coronavirus en el territori valencià" "Atenció Coronavirus: Continuen pujant els nous casos en el territori valencià"