Més de 2.900 contagis per coronavirus durant les últimes 24 hores en Espanya

En els últims 7 dies han mort 518 persones per coronavirus
Des de l'inici de la pandèmia, han mort més de 71.000 persones pel coronavirus   | València Diari

Els contagis per coronavirus en Espanya han pujat. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este dimecres, 10 de març, que apunta que s'han diagnosticat 2.910 nous casos de coronavirus en les últimes 24 hores. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la pandèmia, puja als 3.178.442 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 518 defuncions en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 71.961 morts per coronavirus des de l'inici de la pandèmia.

Este dimecres, Madrid s'ha convertit de nou en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes hores, amb un total de 1.181. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut Andalusia, amb 106 morts, a poca distància de la segona, Madrid, amb 99 víctimes de la pandèmia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Sanitat anuncia les restriccions per al pont de Sant Josep i Setmana Santa" "ÚLTIMA HORA: Les dades de hui del Covid-19 en el territori valencià"