Augmenten els contagis de coronavirus en Espanya durant les últimes 24 hores

Madrid notifica de nou més de 1.000 contagiats
Es dispara el número de contagiats per la pandèmia en les últimes 24 hores | ACN

L'estabilització de la pandèmia no acaba d'arribar, almenys en l'àmbit nacional. Este dimarts, 27 d'octubre, el Ministeri de Sanitat ens porta males notícies, ja que el número de contagiats per coronavirus ha augmentat en les últimes 24 hores.

Sanitat ha publicat l'última actualització, amb 8.304 casos nous de coronavirus. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la crisi sanitària, puja als 1.116.738.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 746 defuncions per coronavirus en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 35.298, 267 més que des de l'última actualització.

En l'últim informe dels contagis per Covid-19 en Espanya, Madrid, és la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, la capital d'Espanya ha superat de nou el miler de positius, concretament 1.854 diagnòstics per la malaltia. Li seguixen Catalunya, amb 1.715 positius i Aragó amb 1.004.

Respecte a les morts, 159 corresponen a Madrid, molt prop de Castella i Lleó, que acumula 132 defuncions. Andalusia, per la seua part, notifica 124 i Aragó, 74 víctimes de la pandèmia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"214 persones identificades per la festa del Galileu Galilei de València" "URGENT: El govern espanyol alça el toc de queda aprovat fa dos dies"