Pugen els contagis de coronavirus en Espanya durant les últimes 24 hores

Madrid notifica de nou més de 2.000 contagiats
Madrid, és la comunitat autònoma amb més casos nous notificats | Europa Press

L'estabilització de la pandèmia no acaba d'arribar, almenys en l'àmbit nacional. Este dimecres, 28 d'octubre, el Ministeri de Sanitat ens porta males notícies, ja que el número de contagiats per coronavirus ha augmentat en les últimes 24 hores.

Sanitat ha publicat l'última actualització, amb 9.303 casos nous de coronavirus. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la crisi sanitària, puja als 1.136.503.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 761 defuncions per coronavirus en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 35.466, 168 més que des de l'última actualització.

En l'últim informe dels contagis per Covid-19 en Espanya, Madrid, és la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, la capital d'Espanya ha notificat 2.152 diagnòstics per la malaltia. Li seguixen Catalunya, amb 1.522 positius i Aragó amb 1.174.

Respecte a les morts, 141 corresponen a Madrid, molt prop d'Andalusia, que acumula 135 defuncions. Castella i Lleó, per la seua part, notifica 129.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: 47 brots nous de coronavirus en el territori valencià" "Atenció Coronavirus: Més de 1.600 nous contagis en el territori valencià"