Desmantellen dos festes il·legals amb 33 persones sense mascareta en Elda

Les dos celebracions han sigut este diumenge
Ningú portava mascareta | Unsplash | Michael Discenza

La Policia Local de la localitat d'Elda, en el Vinalopó Mitjà (Alacant), ha tramitat este diumenge per la nit dos denúncies per la celebració de dos festes il·legals en espais públics, amb un total de 33 persones sense respectar les mesures de seguretat i higiene.

En la primera actuació, els policies van acudir a una planta baixa del barri antic del municipi després de rebre una telefonada d'un veí que alertava d'una celebració en la que no es complien les mesures de seguretat, informa l'Ajuntament en un comunicat.

Dins del local hi havia 25 persones sense mascareta ni respectar la distància social, motiu pel que es va procedir a identificar a l'organitzador de la festa i a dissoldre la festa.

A demés, durant el pont festiu, a Elda també s'han imposat tres denúncies per conduir baix els efectes de l'alcohol, una per falta de permís de conduir i una altra per negar-se a realitzar les proves de consum d'alcohol i drogues.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció Coronavirus: Més de 250 nous infectats en el territori valencià" "Última hora: 9 brots nous de coronavirus en el territori valencià"