Doblet de vacunes per a majors de 70 anys: Grip més COVID-19

La Consellera de Sanitat ha anunciat que s'estudia que a partir del dia 25 d'octubre puga començar esta campanya que suma la tercera dosi
 | ACN

La campanya de vacunació contra la grip d'este any, per als majors de 70 anys portarà doble dosi. D'una banda, la vacuna antigripal i per l'altre la tercera dosi de la vacuna COVID-19.

Així ho ha explicat hui la consellera de Sanitat, Ana Barceló, que ha reconegut que la data que s'estudia per a l'inici és el 25 d'octubre, Encara pendent de confirmar.

Esta vacunació permetria, segons ha explicat Barceló, que en els mateixos punts dels centres de salut on s'administre la vacuna contra la grip, els pacients "majors, de moment, de 70 anys" també reben la tercera dosi d'immunitat sobre el coronavirus.

Per tant, en paral·lel a la campanya de la grip s'administrarà també esta nova dosi de reforç. Barceló ha recordat també que l'any passat "es van administrar gairebé un milió de dosis de la vacuna de la grip i preveiem que esta xifra este any es vaja a incrementar".

Així quedaria només "la resta de majors de 70 anys que no es vulguen vacunar contra la grip però a qui sí que s'ha de protegir amb este reforç de la tercera dosi", ha recordat la consellera.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"A partir del 15 d'octubre tornen els comiats dins dels aeroports" "Una dona amb coronavirus ha aconseguit donar a llum després de ser connectada"