Desmantellen tres festes il·legals de Nadal en València

Els agents han detingut a una persona
Desmantellen tres festes il·legals en la capital del Túria | ISTOCK

La Policia Nacional ha hagut de desallotjar este divendres, 25 de desembre, dia de Nadal, un total de tres festes il·legals en la ciutat de València, en ser alertats per un gran número de ciutadans de la celebració d'estos esdeveniments clandestins.

Segons ha informat el diari 'Levante-EMV', cap a les 01.15 de la matinada del 25 de desembre, uns veïns del districte d'Exposició van telefonar al telèfon 091 per a advertir dels sorolls que se sentien en un domicili de la zona de la capital del Túria.

En arribar, els agents van trobar dins de la casa a deu persones a les que se'ls va alçar la corresponent acta per incomplir les mesures de seguretat com l'ús de mascareta i el màxim de persones que poden ajuntar-se en una reunió social.

D'altra banda, cap a les 02.00 hores d'eixa matinada, altres veïns van avisar als agents d'una festa en un baix, fets que van poder comprovar en la policia després d'acudir al lloc.

Un detingut per resistència a l'autoritat

La celebració més multitudinària va tindre lloc en el districte Marítim de València. Allí, 12 persones es van reunir en una festa il·legal incomplint les mesures de seguretat i botant-se la prohibició que limita a sis el número de participants en trobades socials.

Com en les altres dos festes clandestines, els agents van posar una acta de sanció contra els assistents. En esta ocasió, a demés, una persona va ser detinguda per resistència a l'autoritat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: L'elevat número de contagis en les últimes 24 hores al territori valencià" "URGENT: 56 brots confirmats en les últimes 24 hores en el territori valencià"