Fins dilluns sense dades de Covid en la Comunitat Valenciana

Es deu a un problema informàtic el que ens impedirà conéixer les xifres del coronavirus en la Comunitat Valenciana del cap de setmana

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat que, a causa d'un problema en el servei informàtic d'epidemiologia, este cap de setmana no hi haurà actualització de dades de coronavirus.

Així que no hi ha altra, la Conselleria de Salut de la Comunitat Valenciana no podrà informar de la situació de pandèmia i dels nous contagis per Covid fins dilluns que ve 17 de maig, segons ha avançat la mateixa Conselleria.

No obstant recordem que este passat divendres, Sanitat va notificar 153 casos nous de coronavirus i cinc defuncions, encara que cap dels últims set dies: dos són de gener i tres de febrer.

La Comunitat Valenciana va administrar un total de 2.188.945 dosis de la vacuna. Per províncies: 255.963 a Castelló, 803.750 a Alacant i 1.129.232 a València. Han rebut la pauta completa d'immunització (dos dosis per a Pfizer, Moderna i AstraZeneca; i la monodosi de Janssen) 700.468 persones.

Per part seua, la incidència acumulada (IA) a 14 dies en la Comunitat Valenciana se situava en 31,22 casos per cada 100.000 habitants, 1,68 punts menys que el dijous i 9,32 menys que el mateix dia de la setmana passada.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat comptarà amb 133 punts de vacunació a partir del pròxim 24 de maig" "CORONAVIRUS COMUNITAT VALENCIANA: Pugen lleugerament els nous positius"