Augmenten la vigilància de turistes en 50 municipis d'interior valencians

La comissió de seguretat preveu el desplaçament de 700.000 persones a estos espai d'oci per Setmana Santa i Pasqua

Pla detall d'una papallona del boix al parc natural dels Ports
Augmenta la vigilància per a esta Setmana Santa   | PN dels Ports

La reunió de coordinació de seguretat de mesures contra el coronavirus ha acordat, davant les pròximes festes de Setmana Santa i Pasqua, que la Generalitat desplegarà dispositius de control especials en les zones d'oci d'interior a on es preveu una major afluència de població.


Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', les forces de seguretat de l'Estat i de la policia autonòmica es desplegaran també per 52 àrees recreatives i quatre zones d'acampada, 19 parcs naturals i 50 poblacions d'interior. Més de 700.000 valencians es desplaçaran durant estes pròximes festes a zones recreatives, d'acampada i parcs rurals amb una afectació a mig centenar de localitats, segons ha explicat este matí la consellera d'Interior, Gabriela Bravo.

L'objectiu és evitar aglomeracions de gent o festes il·legals després d'un cap de setmana a on els 'botellons' i reunions d'amics han augmentat.

El 65 per cent dels mitjans de personal de la policia de la Generalitat, per torns, es destinarà a controlar eixos espais naturals i d'oci a l'interior de la Comunitat, segons ha detallat la consellera, que va afegir que a demés també serviran per a la prevenció d'incendis en eixos espais forestals en coordinació amb les brigades que treballen en estes zones naturals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari