Un home perd en tres hores a la seua dona i la seua filla de 19 anys per coronavirus en Elx

Julio Armas metge d'urgències en l'Hospital del Vinalopó en Elx, ha confessat que hi ha històries «que arriben a l'ànima»
El metge ha donat una entrevista a la Cadena SER | ACN

Este diumenge, 17 de gener, un home de 55 anys va perdre a la seua dona i a la seua filla de 19 anys en Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), que van morir en tan sols tres hores de diferència a causa del coronavirus

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', els fets es van donar a conèixer gràcies a una publicació en Twitter de Julio Armas, un metge del servici d'urgències de l'Hospital del Vinalopó en Elx.

Tal com pareix, l'home es va desplaçar a l'hospital per a preguntar per uns papers de l'assegurança que li demanaven i va començar a plorar a la sala d'urgències per la mort de la seua dona i la seua filla. Julio Armas, el metge que s'ha encarregat de viralitzar esta trista història, ha confessat que en vore a l'home «ens ha caigut l'ànima a tots».

 

«No hi ha consol per a un home que perd a la seua esposa i la seua filla de 19 anys per Covid-19 en només 3 hores»

«Per a un home, que la seua esposa i la seua filla muiren el mateix dia, amb tan sols tres hores de diferència i les dos per Covid-19, no té paraules de consol. Quan em van cridar perquè l'home necessitava un informe i ens va contar el que havia passat, a tots ens va caure l'ànima a terra. Les seues llàgrimes queien com a lloses», ha recordat el sanitari.

El drama d'este home de 55 anys ha causat gran commoció en les xarxes socials i el tuit del metge s'ha tornat viral en qüestió d'hores, i ha rebut més de 28.000 'm'agrada' i més de 600 comentaris.

Encara que els metges no solen parlar de pacients en particular, tal com compta Armas en una entrevista en la Cadena Ser, «hi ha històries que ajuden a uns altres a prendre consciència de com és la situació actual del Covid-19».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alacant tanca els parc i reforça els controls contra botellons i festes" "El territori valencià estudia limitar les reunions a un grup de convivència"