Meliana recomana no eixir de casa davant de la «preocupant» escalada de casos

L'Ajuntament ha augmentat les mesures de control i seguretat
Meliana augmentarà les mesures | EUROPA PRESS / ONU

L'Ajuntament de Meliana, en la comarca de l'Horta Nord (València), ha decretat el tancament al públic de les instal·lacions deportives municipals, del cementeri i dels parcs i jardins, ha suspés les activitats culturals programades i ha recomanat quedar-se en casa «com més temps millor davant de la preocupant» tendència a l'alça dels contagis de coronavirus.

D'eixa forma ho ha anunciat el consistori en un bàndol publicat este dilluns, en el que establix mesures extraordinàries de contenció individuals i col·lectives recomanades per Salut Pública «com a mínim» durant els pròxims 10 dies amb la finalitat d'arribar a les festes de Nadal «amb les millors condicions possibles i evitar mesures més restrictives».

D'esta manera, l'Ajuntament ha decretat el tancament al públic de les instal·lacions del polideportiu municipal i la resta d'instal·lacions municipals, a demés del Cementeri Municipal excepte per als enterraments, els parcs i jardins i els jocs infantils.

S'intensificaran els controls i les mesures

També ha suspés els tallers, activitats i escoles municipals no reglades de les diferents àrees i regidories de l'Ajuntament i les visites al Palauet de Nolla i en el Centre Cultural Rausell. A demés, l'atenció en els diferents departaments municipals serà només amb cita prèvia.

Per part seua, la Biblioteca Municipal només tindrà servici de préstec i devolució de llibres i la resta de servicis queden suspesos. L'Ajuntament ha indicat que s'intensificaran les mesures de prevenció i control en bars, restaurants i comerços en el mercat municipal dels dijous quant a l'aforament i el compliment de les mesures de prevenció.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Identifiquen una «nova variant» del coronavirus en Europa i espanta els experts" "La vacuna de la grip, el gran assaig per a la vacuna contra el Covid-19"