Els 34 municipis valencians amb menys risc per coronavirus

La incidència acumulada dels últims 14 dies situen a la Comunitat Valenciana com l'autonomia amb la incidència acumulada més baixa de tota Espanya

Índex Amagar

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat hui que el 94% dels municipis de la Comunitat Valenciana, és a dir 508 dels 542 existents, han acabat la setmana amb un nivell de risc mínim per coronavirus, registrant una incidència per davall de 25 casos per 100.000 habitants durant els últims 14 dies.


A més, ha indicat que la incidència acumulada de les dos últimes setmanes ha sigut de 33 casos per 100.000 habitants, xifra que situa a la Comunitat Valenciana com l'autonomia amb la incidència acumulada més baixa de tota Espanya, i una de les regions europees amb la taxa per contagis més baixa.


Ximo Puig ha fet estes declaracions després d'analitzar este matí amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, l'evolució dels últims indicadors sanitaris i abordar la situació epidemiològica de la Comunitat Valenciana.


A més, el president de la Generalitat ha subratllat que en situació de risc alt (entre 150 i 250 casos) o extrem (per damunt de 250) no es troba cap municipi.


"Este és el camí, el de la prudència màxima que gràcies a l'esforç de tots els valencians i les valencianes ens ha portat a situar-nos entre les regions amb una incidència més baixa a Europa", ha indicat Ximo Puig.

Municipis en risc baix o mitjà

En el nivell de risc baix (de 25 a 50 casos) hi ha 26 municipis: Alcalà de Xivert, Santa Magdalena de Pulpis, Benlloch, Cabanes, Oropesa, Torreblanca, La Llosa, Gilet, Puçol, Rafelbunyol, Utiel, Xirivella, Picanya, Torrent, Alberic, Benirredrà, Gandia, Calp, Barxeta, Genovés, Llocnou d'en Fenollet, Finestrat, La Vila Joiosa, Pinós, Catral i San Miguel de Salinas.


En risc mitjà (entre 50 i 150 casos) es troben 8 municipis: Almassora, Xilxes, El Puig, Massamagrell, Pobla de Farnals, Benetússer, Sedaví i L'Alcúdia de Crespins.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La decisió d'alguns països europeus sobre la vacuna d'AstraZeneca" "L'acció que potser comets i que empitjora la salut quan tens Covid"