La OMS aconsella evitar les reunions familiars en Nadal

El director de l'oficina europea de l'OMS, amb seu a Copenhaguen, ha recordat el «terrible» impacte de la pandèmia
Recomanen no renunir-se | EUROPA PRESS / ONU

L'Oficina regional per a Europa de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha dit este divendres que el més segur des d'un punt de vista sanitari és no visitar a altres familiars en les festes nadalenques i quedar-se en casa. «Hi ha una diferència entre el que les autoritats et permeten fer i el que hauries de fer. El més segur ara és quedar-se en casa», ha recomanat en un comunicat el director de l'OMS-Europa, Hans Kluge.

Kluge ha apel·lat a l'«esperit col·lectiu» mostrat durant la pandèmia de coronavirus per a suportar els possibles impactes en la salut mental, producte de les restriccions i confinaments decretats els mesos que pot agreujar-se amb l'arribada de les festes de Nadal.

«Reconeix que encara que separat dels teus sers estimats, no estàs a soles. Reaviva l'esperit col·lectiu que hi ha hagut durant la crisi: comunica't, connecta, secunda», ha ressaltat Kluge.

El director de l'oficina europea de l'OMS, amb seu a Copenhaguen, ha recordat el «terrible» impacte de la pandèmia, amb 23 milions de casos en el continent i més de mig milió de morts, mentres la transmissió continua «intensa i àmplia» i es registren les taxes més altes de nous casos en tota la crisi.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tota la informació sobre la regulació de les residències valencianes per a Nadal" "Oltra espera vore la llum en els pròxims 3 o 4 mesos amb l'arribada de les vacunes"