Pillen 'in fraganti' a sis persones en un supermercat d'Onda que havien d'estar confinades

Els sis infractors s'enfronten a una sanció de 30.000 euros
Els agents estan investigant a una família per haver-se botat presumptament el confinament   | Mercadona

La Policia Local d'Onda, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), va identificar la setmana passada dins d'un supermercat a sis persones veïnes de la localitat que havien d'estar aïllades en les seues cases per haver tingut contacte amb positius en coronavirus.

Segons ha explicat 'À Punt', els agents van pillar 'in fraganti' als sis infractors comprant després de ser alertats per uns veïns d'Onda dels fets. La Policia els va identificar i els van proposar per a la sanció més alta, que pot arribar als 30.000 euros, a demés de donar part a la Conselleria de Sanitat amb la finalitat que puga iniciar qualsevol actuació en defensa de la salut pública.

D'altra banda, els agents estan vigilant a una altra família d'Onda després de la informació facilitada per un centre de salut del municipi alertant que, uns quants pacients han fet cas omís a les indicacions dels metges de guardar quarantena en les seues cases

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Universitat Catòlica de València suspén les classes presencials pel Covid-19" "ÚLTIMA HORA: Continuen augmentant els contagis en el territori valencià"