Les platges valencianes de gom a gom en este primer cap de setmana després del tancament perimetral

La Comunitat Valenciana rep el primer cap de setmana després del tancament perimetral a visitants de tota Espanya i Europa amb molta gana de sol i de desconectar

Les platges valencianes comencen a agafar protagonisme a tota la Comunitat Valenciana i és que les temperatures són altes i conviden a que visiten les diferents platges com si es tractara del mes d'agost. En la platja del Campello per exemple este diumenge estan a 35º.


Aixó sí hi ha que anar molt en compter ja que està activat l'avís groc per altes temperatures (en algunes localitats de València es podrà superar els 36 graus)- no obstant els valencians i turistes acudeixen soles, en amics o familiars.


Cal gaudir i anar molt en compte també, perquè encara que l'autonomia haja aixecat el tancament perimetral, hagen desaparegut algunes restriccions i altres s'hagen suavitzat a causa de les bones dades de contagis per coronavirus registrats, hi ha algunes normes que encara continuen vigents. Així que, ara que és temps de sol i platja, recordarem què està prohibit i què no a l'hora de donar-se un bany.Cinc restriccions a tindre en compte i que s'apliquen a les platges valencianes1- La mascareta és d'ús obligatori a la platja, excepte excepcions. Segons la Generalitat Valenciana, es podrà prescindir de la mascareta en el moment del bany, en la pràctica de l'esport aquàtic o en els períodes de descans en l'arena, estant a soles i respectant la distància mínima de 1.5 metres amb altres persones que no siguen convivents. Per a la resta de situacions hi ha que posar-se la mascarilla.

2- Fumar, no es podrà fumar a les platges, així com en la via pública, terrasses o altres espais a l'aire lliure, quan no es puga respectar la distància mínima interpersonal de, almenys, dos metres.

3- Sempre cal mantindre la distància de seguretat entre persones, i quan es tracta de distància entre para-sols, la Generalitat indica que entre ells haurà d'existir una distància, com a mínim, de sis metres.

4- El grup de persones per acudir a la platja quedarà limitats a grups de 10 persones.

5- Les activitats esportives no estaran permeses, sempre que, no es puga mantenir una distància mínima de dos metres entre els participants. Si la pràctica d'esport és individual o sí que es pot mantenir la distància de seguretat entre les persones, es poden realitzar activitats esportives, professionals o d'esbarjo.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Especialistes donen la clau fonamental per evitar el coronavirus" "Fins dilluns sense dades de Covid en la Comunitat Valenciana"