La Policia Local de Castelló intervé set festes en cases la primera nit de toc de queda

Els agents han instru√Įt dos atestats a dos conductors que circulaven amb influ√®ncia de begudes alcoh√≤liques
No s'ha produ√Įt cap incid√®ncia greu | Pexels

La Policia Local de Castell√≥ ha intervingut durant la primera nit amb el toc de queda en vigor en un total de set festes en cases particulars i en tres ocasions per mol√®sties en la via p√ļblica. De la mateixa manera, els agents han instru√Įt dos atestats a dos conductors que circulaven amb influ√®ncia de begudes alcoh√≤liques i ha formulat una den√ļncia administrativa a un ciclista embriac.

Fonts de la Policia Local han informat que en l√≠nies generals no s'ha produ√Įt cap incid√®ncia greu durant la primera nit amb les noves restriccions a la mobilitat nocturna. D'esta manera, el CIMSE ha registrat des de les 01.00 hores fins a les 06.00 una desena de servicis.

Concretament, per festes en cases, la Policia Local de Castell√≥ ha fet set servicis, encara que tots ells s'han solucionat amb pres√®ncia policial i han cessat les mol√®sties ve√Įnals en finalitzar el mateix.

De la mateixa forma, els agents han intervingut en tres ocasions per mol√®sties en el carrer i han instru√Įt dos atestats a dos conductors que circulaven amb influ√®ncia de begudes alcoh√≤liques i han formulat una den√ļncia administrativa a un ciclista embriac.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"83 actes per incomplir el toc de queda en la primera nit de restricció en València" "Sánchez aprova un nou estat d'alarma que pretén allargar fins a abril"