La Policia Local d'Alacant dissol set festes en cases i multa a 29 persones per incomplir el toc de queda

Els agents han organitzat operatius amb inspeccions, vigilància i controls
Ha auxiliat a tres persones | Ajuntament d'Alacant

La Policia Local d'Alacant ha imposat durant la nit de divendres un total de 29 den√ļncies per incomplir l'estat d'alarma i ha dissolt set festes en cases. A dem√©s, ha sancionat a 18 persones per incomplir del toc de queda.

La Policia Local ha organitzat operatius amb inspeccions, vigil√†ncia i controls amb l'objectiu de garantir el compliment del toc de queda i de les restriccions sanit√†ries a causa de la pand√®mia, ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

Durant la nit d'este divendres, els agents del servici nocturn i de la unitat Fox han organitzat controls estàtics de trànsit i patrullat amb dispositius itinerants. D'esta manera, ha sancionat a 18 persones per incompliment del toc de queda, desplaçant-se per la ciutat sense causa justificada, i ha auxiliat a tres persones.


En els controls d'alcohol√®mia en mat√®ria de vigil√†ncia i disciplina de tr√†nsit, els agents policials han denunciat a quatre conductors en diferents accessos, carrers i platges de la ciutat per conduir baix els efectes de l'alcohol, amb infraccions de velocitat i tr√†nsit, entre altres.

Finalment, la Policia ha intervingut i dissolt set festes en cases, a on es trobaven persones sense mascareta i que generaven mol√®sties i sorolls als ve√Įns.

Responsabilitat i consciència

El regidor de Seguretat, Jos√© Ram√≥n Gonz√°lez, ha posat en valor ¬ęel treball de protecci√≥ que dia a dia desenvolupa la Policia Local per a fer complir les mesures i que no es produ√Įsquen m√©s contagis¬Ľ i ha tornat a demanar ¬ęsensatesa i consci√®ncia en estes dates de Nadal, sense relaxar-nos ni baixar la gu√†rdia i continuar evitant quedar amb amics, reunir-nos en grup i ser responsables per a no fer cap pas i no celebrar festes¬Ľ.

¬ęHem d'assumir cadascun la responsabilitat individual d'extremar la prevenci√≥ en el compliment de les mesures de seguretat i preventives per la salut de tots¬Ľ, ha agregat.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Vinar√≤s tanca les instal¬∑lacions municipals per l'augment de contagis" "Puig: ¬ęNo crec que haja de ser dels primers en vacunar-me per a donar exemple¬Ľ"