La Policia descobrix en Alacant una rebotiga a on se celebraven timbes il·legals de pòquer

El propietari no té cap llicència i no complia les mesures sanitàries
Es feien partides amb 40 persones | Pexels

Agents de la Policia Nacional han descobert en Alacant una rebotiga a on se celebraven timbes il·legals multitudinàries de pòquer en una actuació en la que han detingut a una persona. El local, que durant el dia funcionava com a tenda de productes gurmet, tenia una porta oculta en una de les seues prestatgeries, que donava accés a una habitació contigua condicionada com una sala de festes, sense llicència d'obertura i sense respectar les normes sanitàries del Covid-19.

Segons ha informat la Policia en un comunicat, en el registre, els policies van intervindre més de nou grams de cocaïna preparats per a la seua venda, a demés d'un maletí amb altres onze grams, una bàscula de precisió i 420 euros. En l'actuació, els agents han detingut al propietari de l'establiment, una formatgeria-vinoteca.

En el local, per la nit presumptament se servien begudes alcohòliques, s'organitzaven timbes de jocs d'atzar i es traficava amb substàncies estupefaents, sense respectar les preceptives restriccions d'aforament i distanciament social imposades per la pandèmia del Covid-19.

No tenia llicència

La intervenció s'emmarca en els dispositius que la Policia Nacional fet en la ciutat d'Alacant amb la finalitat de controlar les restriccions d'aforament, horari i l'ús de mascaretes. Els agents van tindre coneixement que en un local podrien estar reunint-se, de manera clandestina i fora de l'horari permés, un número important de persones.

Segons les informacions obtingudes, a voltes les reunions superaven les 30 o 40 persones en unes partides que s'organitzaven a través d'aplicacions de missatgeria instantània i les xarxes socials. Després d'analitzar eixa informació, es va posar en marxa el dispositiu policial especial i els agents van vore a persones entrar en el local, moment en el que van ser interceptats, resultant ser un d'ells el propietari.

Després d'examinar l'establiment, els agents van descobrir que una de les prestatgeries de la botiga era en realitat una porta oculta que donava accés a una habitació condicionada com una sala de festes, a on segons va manifestar el propi amo se servia alcohol i s'organitzaven timbes de pòquer, segons la Policia.

Per tot això, els agents van detindre al propietari de l'establiment com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. Posteriorment es va sol·licitar la col·laboració de la Policia Local d'Alacant que es va personar en el lloc i van alçar una acta de sanció, ja que el local no disposava de llicència d'obertura. El detingut va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: 199 localitats valencianes amb casos de coronavirus en els últims tres dies" "Mesures anticovid en València: Una parada de tramvia que avisa si es guarden distàncies"