La Policia Local de Castelló de la Plana imposa 31 sancions per incomplir les mesures de seguretat

També els agents policials han obert sis actes de denúncies a locals per no complir amb les mesures de seguretat
S'han posat 31 denúncies | Ajuntament

La Policia Local de Castelló de la Plana ha imposat un total de 31 sancions per incomplir les mesures de seguretat a causa del Covid-19 des del dia de la Nit de Nadal i fins diumenge, 27 de desembre. A demés, durant este període, «no s'han fet actuacions de rellevància en línies generals».

Ho ha explicat este dilluns l'àrea de Seguretat Pública i Emergències en una nova reunió del Centre de Coordinació Operatiu Municipal (Cecopal), en la que també s'ha informat de les actuacions fetes durant els primers dies festius d'estes festes de Nadal, ha informat el consistori en un comunicat.

En eixos quatre dies, la Policia Local de Castelló ha alçat huit actes de sanció a persones que no portaven mascareta o ho feien de manera indeguda, sis per incomplir la mesura de restricció de la mobilitat nocturna, dos per consum d'alcohol en la via pública, set per reunions en via pública de més de sis persones, dos per molèsties i/o reunions de més de sis persones en cases.

També els agents policials han obert sis actes de denúncies a locals per no complir amb les mesures de seguretat per a contindre la propagació del virus. En el mateix període de la setmana anterior, de dijous a diumenge, es van imposar un total de 49 sancions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els casos dels xiquets amb coronavirus han augmentat en la segona ona" "Atenció: Registrades 97 morts en 45 localitats valencianes durant la setmana de Nadal"